08.09.2020

VIP DUBL:
——-
20:45 Belgija – Island 5:1 WIN
1
1,20

20:45 Francuska – Hrvatska 4:2 WIN
1
1,85

KVOTA: 2,22 WIN
—————–
– EUROPA: Liga nacija – Liga A – 2. kolo

Belgija ima jednu od boljih reprezentacija u Evropi. U prvom kolu lagano dobili Dansku u gostima 0:2 a danas kuci ce igrati protiv malog Islanda koji se dobro branio citav mec protiv Engleske ali kapitulirali su pred kraj iz penala. Ovde necu duziti, Island je bez bitnog igraca Sigurdsona a Belgija i sa B timom je ovde veliki favorit.

Gosti ce igrati bunker koji bi trebao biti probijen na vrijeme.

– EUROPA: Liga nacija – Liga A – 2. kolo

U Parizu veceras se susrecu finalisti proslog svjetskog prvenstva. Od tada se dosta toga promijenilo pa i danasnji sastavi normalno. Kvota je skocila na ovih 1,85 jer je Mbappe pozitivan na Covid19 ali ko je gledao mec Portugal-Hrvatska slozice se sa ovom opkladom i ovo i nije toliko na Francusku nego protiv Hrvatske koja je igrala bez motiva i velike zelje..

Dalic jeste izjavio i prosle godine da mu je ovo nebitno takmicenje ali je i izjavio da nije ocekivao ovako mekan pristup igri te najavljuje i smjenu generacija u reprezentaciji. Da podsjetim Hrvatska je bez Rakitica, Modrica i Mandzukica a rezultat protiv Portugala mogao je biti i veci nego li 4:1.

Griezmann, Lloris i Kante jedini su igrači iz početne postave koja je prije dvije godine u finalu Svjetskog prvenstva pobijedila Hrvatsku 4:2. S druge strane, u sastavu Hrvatske tad su bili Perišić, Rebić, Brozović, Lovren i Vida koji bi i večeras trebali istrčati na Saint-Denisu.

VJEROVATNE POSTAVE:

Lloris – Hernandez, Lenglet, Upamecano – Mendy, Nzonzi, Kante, Sissoko – Griezmann – Ben Yedder, Martial

Livakovic; Jedvaj, Lovren, Vida, Barisic; Kovacic, Brozovic; Rebic, Vlasic, Perisic; Kramaric

i bez Mbappea smatram da je veliki value na francuze. Ne ocekujem lagan posao jer ce Hrvatska biti agresivnija nego li prosli mec ali barem minimalan trijumf francuza je sasvim realan ishod.

Facebook Comments

Comments

comments