09.09.2020

VIP NBA DUBL:
———–
00:30 Milwaukee – Miami 94:103
Konačni pobjednik,
2
1,50

03:00 Houston – L.A. Lakers 102:112
Konačni pobjednik
2
1,50

KVOTA: 2,25 WIN
———————
SAD: NBA

Ne igram na pobjednike cesto ali veceras dvije vrlo izvjesne pobjede ”gostiju”. Izasla je vijest da grk nece igrati iako sam to 90% i znao gledajuci prosli mec i tu povredu zgloba. Bez njega su dali 120% te izvukli produzetke i slavili a veceras mislim da ce Spoelstra posloziti Miami dosta dobro jer od starta nema grka i Middleton ce se paziti najvise.
Steta za ovu seriju, cak i ako bucksi nekim cudom slave, mislim da grka nema bar par sedmica tako da ocekujem kraj serije veceras i 4:1 za Miami koji ima dosta sirok roster i najveca im je snaga sto svaki igrac doprinosi. Adebayo je covjek koji toliko toga nosi i u odbrani i u napadu da je to cudo a momci poput Herroua i Robinsona pucaju trojke kao snajperom i jos kad dodate Butlera i Dragica starog lisca onda je jasno ko je u prednosti..

– Ovde je 1:1. Houston nadigrao Lakerse u prvom duelu ali onda u drugom gas Davisa i Lebrona, 34 i 28 poena. Veceras ocekujem slicnu partiju kao proslu. Dominantiji su puno Lakersi u reketu a Hjuston zivi od suta za 3 poena i tu ako iole zakazu onda ce ih Lebronom tim pomesti. Wetbrook van ritma, proslu najvise grijesio. Bice motivisan i bolji veceras ali dvojac Davis-LeBron mislim da su prevelik zalogaj za rakete.

Facebook Comments

Comments

comments