12.09.2020

VIP PREDLOG: 17:00 Prostejov – Zizkov 2 1,83 0:2 WIN
—————————————–
ČEŠKA REPUBLIKA: FNL – 3. kolo

Dakle Češka druga liga je u pitanju..

Zizkov je ekipa koja je glavni kandidat za promociju u prvu ligu pa su tako i sklopili tim koji sigurno ima te mogucnosti. Pet odlicnih pojacanja tokom ljeta i u prva dva kola sigurne pobjede, 3:0 kuci i 1:3 u gostima.

Doveli su ponajboljeg igraca prosle sezone Pudila iz Mlade Boleslav (igrao i za Češku reprezentaciju), zatim su dosli Richter, Sixta, Muleme iz Nitre (odlican lije bek iz Gane) te Auer takodje iz Mlade Boleslav..

Takodje u timu su vec bili odlicni defender Brezina (igrao za Spartu Praga) te jako dobar napadacki dvojac Divis i Batioja.

I te kako treba reci da su poslednji mec koji su igrali dobili Spartu Prag u gostima sa 1:3 u prijateljskom duelu gdje su dominirali i pojacanje Sixta upravo bio je prvi strijelac dok je treci gol zabio upravo spomenuti Divis..

https://www.fkvz.cz/zapas.asp…

Prije toga dobili su i Churdov u pripremnom duelu i vec imaju u nizu 6 pobjeda.

Prostejov je ekipa koja je proslu sezonu zavrsila tek na 11. poziciji (od 16 ekipa), 8 pobjeda, 8 remija i 11 poraza bio je njihov bilans.

Oni su u prva dva kola upisali dva remija, kuci 1:1 i moze se reci veliki bod 0:0 u gostima kod Dukle gdje su bili outsajderi.

https://www.onlajny.com/match/index/id/305097…

Ekipa manje vise ista kao prosle sezone, bez jakih pojacanja i ovde su gosti veliki favoriti pa ce se Prostejov tesko odbraniti..

Facebook Comments

Comments

comments