13.09.2020

VIP PREDLOG: 17:00 Monaco – Nantes 1 1,96 2:1 WIN
————————————–
FRANCUSKA: Ligue 1 – 3. kolo

Value kvota i vrijedi ovde **pogurati** domaci tim koji ima visoke ambicije ove sezone s obzirom da su prosle bili dosta losi i nisu izasli na evropsku scenu. Novi trener Niko Kovač ima zadatak ove sezone ovaj tim odvesti na evropsku scenu.

Nakon remija u prvom kolu kuci 2:2 sa Reimsom uspjeli su proslo kolo do pobjede u gostima kod Metza 0:1, gdje se Golovin povrijedio vrlo rano ali odlicno ga je zamjenio Diop, ovogodisnje pojacanje iz Sošoa (tacnije vratio se sa pozajmnice). Zabili su gol krajem prvom poluvremena da bi na startu drugog pocrvenio Fofana ali uspjeli su odrzati prednost do kraja.

Dakle ovaj duel morace preskociti Golovin i suspendovani Fofana.

Svi transferi Monaca ovog ljeta:;

https://www.transfermarkt.com/as-monaco/transfers/verein/162

Otisli su Glik i Chadli i to treba spomenuti ali i dosli recimo odlicni Sidibe iz Evertona, stub odbrane Disasi iz Reimsa itd.

Nantes je prvo kolo gostovao Bordeaxu i u tom mecu Bordeaux je igrao s igracem manje skoro sat vremena i ponovo bio bolji od kanarinaca i imao zrelije sanse pa je 0:0 Nantesu to bila puna kapa..

Proslo kolo uspjeli su do pobjede kuci 2:1 nad Nimesom. U tom mecu dobili su dva crvena kartona pa ce tako morati bez Fabio (df 2/0) i veznjaka Imran Louze (mf 2/0).

Na osnovu ambicija domacina, igrackog kadra te dva bitna izostanka Nantesa i cinjenice da sam gledao njihovo blijedo izdanje sa igracem vise u prvom kolu ovde prednost dajem Monacu.

Na poslednja 4 medjusobna duela Monaco je slavio.

Međusobni mečevi: MONACO – NANTES

25.10.19 L1 Nantes Monaco 0 : 1

16.02.19 L1 Monaco Nantes 1 : 0

11.08.18 L1 Nantes Monaco 1 : 3

07.04.18 L1 Monaco Nantes 2 : 1

Facebook Comments

Comments

comments