13.09.2020

VIP PREDLOG: 21:00 PSG – Marseille
KARTONI (4,5) VIŠE 1,55 (5,5) VIŠE 2,20 WIN WIN
———————————-
FRANCUSKA: Ligue 1 – 3. kolo

Proslo kolo pali smo kartone na PSG utakmici ali doslo je do promjene sudija, nije sudio Shneider nego Ben El Hadj koji je bez pretjerivanja u tom duelu mirne duse mogao pokazati 8 komada. Mec je bio Lens-PSG ali eto imao to vece jako cudan kriterij te prastao sve i svasta za sta bi tu noc svaki drugi sudija izvadio karton..

Bilo kako bilo ovde mislim da nema razocarenja jer ovo je jedan od najvecih derbija u Francuskoj ako ne i najveci. Istina da jos nisu pune tribine ali nisu ni prazne pa ce biti podrske..

PSG i u ovaj duel mora dosta dosta oslabljen kao i prosli put protiv Lensa kad smo ulovili trijumf zuto-crvenih. Dakle i ovaj duel preskacu i Mbappe i Di Maria i Icardi i Marquinhos i Paredes i golman Navas. Thiago Silva napustio klub pa treba ocekivati slicnu ili istu postavu kao prosli put protiv Lensa gdje je na golu bio mladi Bulka koji je i napravio grubu gresku iz koje je i pao gol..

Marsej je odigrao jednu utakmicu i to u gostima protiv Bresta, slavili su 2:3, bilo je ukupno 6 kartona a fudbaleri Marseja dobili su cak 4 komada.

Sudija ovog duela je iskusni Brisard koji je s razlogom dobio povjerenje da sudi ovaj derbi. Poprilicno je lagan na okidacu i ovde ce morati drzati konce u svojim rukama.

PSG dosta oslabljen i vidjeli smo u proslom mecu koliko im fali ideje i stvorili su malo prilika pa ce se morati **potuci** sa gostima jer Marsej je dosta dobra i cvrsta ekipa i nece se ovde braniti pogotovo protiv ovog sastava parizana kojeg mogu na kraju krajeva uz malo srece i dobiti.

Uvjek je bilo varnica kad se susrecu ova dva tima a da su tribine pune ovo bi za mene bio tip za dosta jak ulog, ovako manja doza opreza ali bez obzira smatram da ovo ide u over.

Brisard poslednji mec sudio Slovenia-Moldova u okviru Lige Nacija te pokazao 5 zutih. Prije toga na otvaranju prvenstva krajem avgusta na mecu Strasbourg-Nice pokazao cak 8 zutih kartona.

https://int.soccerway.com/referees/jerome-brisard/167940/

Ocekujem veliki otpor gostiju te da traze i oni svoju sansu a po svaku cijenu svaki tim ce uraditi sve da se ovaj duel ne izgubi. Do sad je PSG redovno ih tukao i ovo je odlicna sansa za Marsej da ih ovako oslabljene zakinu bar za bod ako nista.

Facebook Comments

Comments

comments