15.09.2020

VIP DUBL:
———
20:30 Newcastle – Blackburn 1:0 WIN
1
1,65

18:30 Petrolul P. – Ripen.Timisoara 5:0 WIN
1
1,40

KVOTA: 2,31 WIN
—————-
– ENGLESKA: EFL Cup – 1/32-finala

Oba tima rotiraju s tim da Newcastle ima za klasu jacu ekipu. Startaju igraci poput Joelintona, Ryan Frasera, Miguel Almirona, Matt Ritchiea, Sean Longstaffa, Emil Kraftha , Ciaran Clarka itd. Prosle godine vecina ovih igraca prvotimci su bili..

https://www.nufcblog.co.uk/…/early-team-news-as-steve-bruc…/

S druge strane Blackburn pazljivo ulazi u ovaj duel jer ima dosta povreda a za vikend imaju bitan mec sa Wycombom u subotu. Tony Mowbray se povrijedio i to je veliki udarac za Roverse. Sam Gallagher takodje nece igrati, Bradley Dack je odavno out, Mowbray, Bradley Johnson i Magpie Adam Armstrong takodje ne konkurisu za ovaj duel kao i jos nekolicina fudbalera. Na to sve ne mogu dovesti U23 igrace jer su oni igrali juce pa je sastav Blackburna poprilicno slabiji od premierligasa.

https://www.shieldsgazette.com/…/team-news-blackburn-rovers…

– RUMUNJSKA: Liga 2 – 3. kolo

Petrolul je ekipa koja cilja na promociju u prvu ligu. To se vidi i po pojacanjima jer su doveli cak 14 pojacanja, poslednji dva Manuel Botić (Admira) i mladi Alexandru Dumitru koji je dosao iz juniorske skole Atletico Madrida.

https://liga2.prosport.ro/…/petrolul-a-mai-facut-doua-trans…

Petrolul ima jednu od vjernijih grupa navijaca koja je prije prvog duela i kiksa i poraza kuci od Farula 1:2 bakljama ispred stadiona i pjesmom ispratila svoj tim koji je podbacio u prvom kolu i izgubio.

https://liga2.prosport.ro/…/video-fotbalistii-petrolului-au…

Medjutim odmah naredno kolo (proslo kolo) su se iskupili i to u gostima pobjedom kod Resite 1:4 pa je danas must win situacija jer Timisoara je bar za klasu slabiji protivnik a ove sezone igraju samo 20 utakmica tako da je svaka pobjeda dosta bitna ako zele u visi rang.

Inace u prvom kolu Timisoara je porazena 4:1 kod Craiove.

Facebook Comments

Comments

comments