16.09.2020(jedini single)

VIP PREDLOG: 21:00 PSG – Metz
Zbir kartona (3.5) VIĆ E 1,80 WIN
——————————
FRANCUSKA: Ligue 1 – 1. kolo

Bez obzira sto postoji par opasnosti po ovu opkladu jednostavno ne mogu zaobici ovu marginu ni kvotu pa cu uzeti over..

Opasnosti su kosarkaskim rjecnikom blowout Pariza (da povede brzo sa vise golova razlike) pa da se onda strasti smire i sudija koji nije uvjek pouzdan nego ima zute minute ali 4 komada ne bi trebala biti problem..

Ne znam da li ste upuceni ali od svih liga trenutno u Francuskoj do sad ubjedljivo je vidjeno najvise i zutih i crvenih kartona sto je fascinantno.

To je stvar logicno koja ide u prilog ovom tipu. Druga stvar je must win za PSG koji je ponovo oslabljen i Tuchel ovo mora dobiti kako zna i umije jer bez obzira sto ima probleme s korona virusom i suspenzijama jos jedan kiks napravio bi pravi uragan u taboru Pariza..

Metz je ekipe koja je u prvom kolu odigrala jako korektno protiv Monaca (sto se kartona tice) jer nisu dobili nijedan ali natjerali Monaco da dobije cak 6. U proslom kolu ipak na gostovanju kod Lilla i oni su se dobrano **potukli** s domacinom, bilo je ukupno cak 9 kartona a Metz je dobio 4 komada..

Za PSG nema potrebe da pisem, proslo kolo u derbiju vidjeno je cak 22 kartona, 3 crvena pa zbog suspenzije nema ni Neymara ni Paredesa ni Kurzawe dok je Mbappe kako pisu jos u karantenu i nece igrati.
Dakle opet nesto slabiji tim Parisa koji moze sigurno dobiti ovaj mec ali se nadam da ce biti teze nego sto se ocekuje a samim tim i vise situacija za kartone ce biti definitivno..
Metz kao i svaka slaba ekipa bice maksimalno motivisana pa i tu mozda neki karton se dobije na adrenalin i zelju..
Lesage je sudija i ohrabruje cinjenica da je u proslom kolu 8 puta hvatao se za dzep u duelu Nimesa i Rennesa pa moze veceras bar upola toliko. Kazem nekada ima zute minute kada smiruje strasti bez kartona ali ovo je value na osnovu svega sto smo vidjeli i 4 javne opomene nisu puno za ovaj duel gdje je domacin u must win situaciji a gosti ce se braniti svim silama..
Statistika Lesagea:
Facebook Comments

Comments

comments