17.09.2020

FREE VIP DUBL:
—————-
19:00 Connah’s – Din.Tbilisi 0:1 win
2
1,45

20:00 Borac – Rio Ave 0:2 win
2
1,55

KVOTA: 2,24 WIN
——————-
– Europa League – Kvalifikacije – Četvrt-finale

Ovde ocekujem da kvota padne mozda na 1,20 jer su skoro vijesti izasle iz tabora welskog tima da su trojica igraca pozitivna na Covid19, cetvrti osjeca simptome i sva cetvorica su stavljena u izolaciju. Connah’s ima ukupno samo 14 igraca na raspolaganju jer pored ova 4 igraca koja ne igraju zbog korone nece igrati ni George Horan ni Aeron Edwards koji su povredjeni.

Sa 14 igraca protiv sampiona Gruzije tesko ce ici i ovde ocekujem pobjedu najtrofejnijeg kluba Gruzije koji ima odlicnog Tornike Kapanadzea koji je dosao iz Torpeda gdje je u tri sezone zabio 36 golova.

Sve sto trebate znati o gruzijskom timu:
– Europa League – Kvalifikacije – Četvrt-finala
Vec sam pisao u nekoj od analiza da sam skoro bio s igracem Borca i normalno dotakli smo se i ove teme. Nije rekao da ce izgubiti, cak je bio i malo optimistican ali prazne su tribine i rekao je ako ih Rio Ave stisne duze od 20-ak minuta da nece izdrzati i da ce **puknuti**. Jedina prednost Borca i to jedina je ta sto oni vec igraju prvenstvo par kola dok portugalsko pocinje za vikend.
Ipak treba biti iskren i reci da ovde postoji ocigledna razlika u kvaliteti i da petoplasirana ekipa Portugala prosle sezone je cisti favorit u ovom duelu koliko god neko bio optimistican iz ekipe Borca. Jednostavno ovde ce doci do izrazaja individualni kvalitet i samo je pitanje vremena koliko ce banjalucani izdrzati jer Rio Ave ovde dolazi da napadne.
Imaju dosta brazilaca u ekipi, iskusnog trenera Mario Silvu i igraci su procijenjeni na oko 22 miliona evra.
Jako dobra i pojacanja tokom ljeta;
I kad citate izjave trenera Jagodića jasno se moze izmedju redova procitati da je nerealno ocekivati da Borac prodje portugalce ali kako kaze niko mu ne moze zabraniti da sanja.
Borac je bez povredjenog Subovica. Ocekujem jak otpor i veliku bornu banjaluckog tima ali realno bila bi senzacija da prodju ekipu koja je prosle sezone u portugalu na 18 gostovanja porazena samo 2 puta..
Facebook Comments

Comments

comments