18.09.2020

FREE VIP DUBL:
————–
21:00 Lyon – Nimes
1
1,40

18:30 W.Innsbruck – FAC 0:0 lose
1
1,55

KVOTA: 2,17
——————–
– FRANCUSKA: Ligue 1 – 4. kolo

Lyon krenuo klimavo a ovo je ekipa koja je igrala polufinale lige sampiona i Cornet izjavljuje da moraju igrati sa istom energijom i da je mec protiv Nimes must win situacija. U prvom kolu lagano savladali Dijon 4:1, zatim remi sa Bordeaxom i proslo kolo s igracem manje poraz od Motpeljea 2:1..
I dalje dosta jak tim, holandjanin Depay trpa iz svih situacija i morace bez suspendovanog Aouara, povredjenog Jeff Reine-Adélaïdea, i Bertrand Traoréa koji potpisuje za Aston Villu..

Gosti su klasa ispod rekao bih sa dosta problema u odbrani. Dobili su oni prvo kolo glatko Bresta s 4:0 ali prosla dva izgubili od Nantesa 2:1 i Rennesa na svom terenu 2:4. Kod njih je bilo i Covid19 problema pa tako nije sigurno da li ce kapiten Anthony Briançon i napadac Nolan Rou startati ovaj duel. Philippoteaux je out kao i ablo Martinez, Birger Meling, Moussa Koné iLucas Deaux..
Grupa igraca koje trener gostiju ima na raspolaganju:
Vise detalja o oba tima;
U novijoj eri 3 medjusobna duela i u sva 3 Lyon je bio bolji.
Međusobni mečevi: LYON – NIMES
06.12.19 L1 Nimes Lyon 0 : 4
24.05.19 L1 Nimes Lyon 2 : 3
19.10.18 L1 Lyon Nimes 2 : 0
– AUSTRIJA: 2. Liga – 2. kolo
Mislim da je ovde realna kvota 1,40 pa zato moram uzeti trijumf Wackera..
Inace domacin prosle sezone zavrsio na 6. poziciji dok je FAC imao srece jer prosle sezone donesena je odluka da nema putnika u nizi rang pa je tako ova ekipa ostala u ligi a zavrsili su treci od pozada.
Sto se tice transfera Innsbruck u svoje redove doveo odlicnog brazilca napadaca iz A. Lustenau Ronivaldoa koji je debitao odmah prvo kolo golom. Pored njega jos solidna pojacanja u vidu defancivca Grujcica, ofanzivnog veznog Fabio Viterittia, veznjaka Jamniga (iz Altacha), beka Wostrya (iz LASKA), golmana Knallera iz Ingolstadta itd..
U prvom kolu izdominirali su Kapfenberga u gostima s 0:3 i to odmah nakon prvih 45 minuta je bio ovaj rezultat. Iako je Kapfenberg za nijansu bar losiji od danasnjeg protivnika to ne umanjuje trijumf Innsbrucka..
Igraci gostiju na transfmarket trzistu tacno duplo manje vrijede nego li igraci domacina. Pare ne igraju na terenu ali jednostavno Wacker ima kvalitetniji tim i mogu bar do minimalne pobjede.
Treba reci i da je FAC u prvom kolu porazen na svom terenu od Lafnitza 1:2 i tu je pred kraj meca Lugonja pocrvenio pa ce preskociti ovaj duel zbog suspenzije.
Facebook Comments

Comments

comments