23.09.2020

VIP DUPLANJE:
———–
21:00 Olympiacos – Omonia 2:0 win
1
1,50

18:30 Bautista-Agut, Roberto – Koepfer, Dominik 2:1 win
1
1,25

18:45 Kielce – Pick Szeged 26:23 win
1
1,07

KVOTA: 2,01 WIN
——————-
– Kvalifikacije za Ligu Sampiona

Tim sa Kipra uspio je proci Legiu i Zvezdu vise sretno nego spretno. Protiv Legije na produzetke s tim da su igrali s igracem vise dok je sa Zvezdom bunker urodio plodom, u regularnom dijelu 1:1 i onda nakon sto ni u produzecima nije bilo golova prosli su dalje na penale..

Sada se igraju dvije utakmice i ovde grcki tim zeli sa prednoscu na uzvrat u Kipar. Razlika u kvalitetu ocigledna i to nisu ni krili iz tabora gostiju izjavljujuci da imaju sigurnu Ligu Evrope a ako naprave jos jedno iznenadjenje tim bolje medjutim tesko je ocekivati da bunker igra i danas urodi plodom i ocekujem da grci napadaju svih 90 minuta i slome otpor Omonije.

Bitnih izostanaka nema s obe strane. Igrali su ova dva tima i prijateljske duele tako da grci otprilike znaju protiv kakve ekipe igraju.

– ATP – SINGL: Hamburg (Njemačka), zemlja – 1/8-finala

Izbjegavam tenis ali uzecu danas pobjedu španca. Bautista od kad je postao otac igra sve bolje. Ovde u Hamburgu u prvom kolu pocistio lagano gruzijca Basilashvilia i za razliku od njemca Koepfera ulazi odmoran u ovaj duel. Koepfer je juce morao 2,5 sata igrati protiv Nishioke i pobjedio je samo zahvaljujuci cinjenici da je Nishioka ima cak 19 brejk lopti a iskoristio samo 3! Takodje nije iskoristio ni 3 set lopte i normalno tako se i ne moze pobjediti..

Bautista ako pokaze igru iz proslog kola ne bi smio imati puno problema sa Koepferom..

– Rukomet Liga Sampiona

Ovo sam stavio samo da zaokruzi kvotu na 2,00. Dakle poljski tim ogroman favorit pogotovo jer madjari dolaze ovde u velikim problemima. Cak 6 igraca je pozitivno na koronavirus i sa tako skucenim rosterom nemaju sta traziti protiv ovako jakog domacina.. Imaju trenutno samo 14 igraca na raspolaganju od kojih su trojica jako mladi..
Facebook Comments

Comments

comments