23.09.2020

VIP VEČERNJI DUBL:
——————-
21:00 Olympiacos – Omonia 2:0 win
1
1,50

20:45 Chelsea – Barnsley 3:0,6:0 win
Poluvrijeme/Kraj
1/1
1,40

KVOTA: 2,10 WIN
—————-
– Kvalifikacije za Ligu Sampiona

Tim sa Kipra uspio je proci Legiu i Zvezdu vise sretno nego spretno. Protiv Legije na produzetke s tim da su igrali s igracem vise dok je sa Zvezdom bunker urodio plodom, u regularnom dijelu 1:1 i onda nakon sto ni u produzecima nije bilo golova prosli su dalje na penale..

Sada se igraju dvije utakmice i ovde grcki tim zeli sa prednoscu na uzvrat u Kipar. Razlika u kvalitetu ocigledna i to nisu ni krili iz tabora gostiju izjavljujuci da imaju sigurnu Ligu Evrope a ako naprave jos jedno iznenadjenje tim bolje medjutim tesko je ocekivati da bunker igra i danas urodi plodom i ocekujem da grci napadaju svih 90 minuta i slome otpor Omonije.

Bitnih izostanaka nema s obe strane. Igrali su ova dva tima i prijateljske duele tako da grci otprilike znaju protiv kakve ekipe igraju.

– ENGLESKA: EFL Cup – 1/16-finala

Ne volim kup meceve a pogotovo poluvrijeme/kraj kladjenje medjutim Celzi bi veceras trebao bez previse poteskoca dobiti ekipu iz Championshipa. Ovaj mec im mora posluziti kao doza samopouzdanja nakon poraza od Liverpula prosli vikend 0:2. Takodje u plavcima velika konkurencija pa je svako zeljan dokazivanja Lampardu i da ovaj moze racunati na njega/njih i u prvih 11 kada su puno teze utakmice.

Sasvim solidan sastav Lamparda za ovaj mec gdje su pozada Emerson, Silva, Tomori, Azpilicueta dok su u veznom redu Mount, Kovačić i Barkley te napadacki trojac Odoi, Abraham i Hawertz..
Barnsley prosjecna ekipa Championshipa i u ovom duelu nemaju sta traziti, nadam se da ce vec nakon prvih 45 minuta Celzi steci prednost.
Facebook Comments

Comments

comments