24.09.2020

VIP PREDLOG: 18:00 Zadar – Cibona KP1 1,75 73:70 WIN
————————————–
HRVATSKA: Premijer liga – 2. kolo

Value kvota iz vise razloga.

Kao prvo Cibona vec mjesec i po’ dana kuburi sa koronom, imali su ukupno cak 11 zarazenih pa je iz tog razloga i njihov mec prvog kola protiv Zaboka odgodjen. Ipak javna je tajna da nije odgodjen samo zbog korone nego da kupe vremena kako bi mogli registrovati nove igrace. To su Mateo Drežnjak, Toni Nakic, Krešo Radovčić i Igor Marić..

Upitna je dosta forma igraca jer mnogi nisu bili ni u mogucnosti trenirati dok je Zadar u prvom kolu lako rjesio Sibenik 92:52.
Poslednji mec Cibone bio je 22. avgusta i to prijateljski duel..

Zadar doveo fina pojacanja, dovoljno je reci da je Darko Planinić **zavrsio** u Zadru i to po srecu Zadra zbog korona virusa. Ovaj covjek igrao je i za reprezentaciju Hrvatske (centar) a dosao iz Cluja bio pod palicom Vujosevica.. Pored njega dosli su Bursać, Work
i Galloway..

Domacin samo bez Cartera, koji bi trebao doći u četvrtak, i bez povrijedjenog Vujičića, svi ostali su na broju i spremni.

Ovo je uvjek derbi ali u ovim okolnostima Zadar sa jednim Planinićem u reketu po meni veci favorit nego sto to kvote pokazuju.

Takodje jako je bitna i cinjenica da prvi put ove sezone u Zadru dozvoljeni su gledaoci (ogranicen broj) pa se ocekuje oko 1000 navijaca sto ce biti dodatni vjetar u ledja domacinu..

Detaljnije;
Cibona dakle slozila mladu ekipu i od tih igraca niko nema iskustva recimo u ABA ligi. Prije neki dan imenovali su kapitena i to je mladi Roko Prkačin koji nema ni 18 godina, dakle kapiten tima nije niti punoljetan i najmladji je kapiten ovog tima u istoriji..
Ocekujem da iskustvno prevlada i da Zadar izadnje kao pobjednik.
Vjerovatne postave:
Zadar: Brala, Mavra, Gilbert, Planinic, Vukovic
Cibona: Prkacin, Krajina, Bilinovac, Dreznjak, Nakic
Facebook Comments

Comments

comments