26.09.2020

VIP TIKET(predlozi):
————
18:00 Velež – Radnik 2:1 WIN
1
1,75

18:30 W.B.A. – Chelsea 3:3 lose
2
1,55

20:45 Inter – Fiorentina 4:3 WIN
1
1,65

18:30 Schalke – Werder 0:3 WIN
3+
1,80

18:00 Senica – Trnava 0:2 WIN
X2
1,35

KVOTA: 10,88
——————-
– BiH liga

Velez se jos pojacao, danas se vraca i Brandao u ekipu dok je Radnik nakon losih rezultata uspio proslo kolo 4:0 kuci dobiti najgoru ekipu lige Olimpica iz Sarajeva. Medjutim danas su bez bitnih igraca, nece igrati suspendovani Huseinbasic i Mekic dok su povredjeni Djurić i Karić

– Engleska Premier liga

Dakle plavci su ulozili cak preko 240 miliona evra u pojacanja, Zyech, Werner, Hawertz, Mendy, Chillwel, Thiago SIlva..

Thiago Silva i Ben Chilwell mogli bi debitovati danas dok bi nedovoljno oporavljeni dvojac Hakim Ziyech i Christian Pulisic mogao biti
na klupi. Christensen je suspendovan.

Potencijalna postava Celzija: Kepa; James, Tomori, Zouma, Chilwell; Kante, Kovacic; Hudson-Odoi, Havertz, Werner; Abraham.

Ova Lampardova ekipa kada se uigra bice tim za top 3 mjesta u to nema sumnje. Nakon poraza od Liverpula gdje su morali s igracem manje
dobili su odredjenu dozu samopuzdanja tako sto su natukli Barnsli u kupu 6:0 pa ce protiv WBA od prve minute po sva 3 boda.

WBA po mnogima mozda i glavni kandidat za ispadanje. Prva dva kola oba poraza, kuci od Leicestera 0:3 te proslo kolo od Evertona 5:2.
Kamil Grosicki i Kenneth Zahore ce propustiti ovaj duel kao i suspendovani Gibs.

– Italija Seerija A

Inter ima velike ambicije. I prosle sezone su bili dugo glavni konkurenti Juventusu za titulu a i ove mislim da ce biti u top 3 ekipe. odlican napad gdje su zadrzali Lukakua i Martineza a iza njih odlicni Eriksen..

Inter: Handanovic, D’Ambrosio, Bastoni, Kolarov, Hakimi, Barella, Gagliardini, Perisic, Eriksen, Lukaku, Martinez

Conte je jedan od boljih trenera po meni i ovde je sigurno da ce ljubičice igrati podredjenu ulogu. Imaju gosti fin tim ali Ribery sa 37 godina nije kao sto je bio dok je Lukaku mozda i na vrhuncu forme..

Dragowski; Milenkovic, Ceccherini, Caceres; Chiesa, Bonaventura, Duncan, Castrovilli, Biraghi; Ribery, Kouame

Ocekujem da plavo-crni krenu sa 3 boda u novu sezonu, prijateljske odradili i vise nego dobro..

– Njemacka Bundesliga 2. kolo

Schalke ce traziti pobjedu ne bi li se iskupio za sraman poraz 8:0 u prvom kolu. Iako je s druge strane bi Bayern ipak 8 komada je previse a da pri tome ne zabijete niti jedan.
Werder kao i svake sezone napadacka ekipa sa dobrim ofanzivnim potencijalom (Sergent, Sako, Selke itd) ali ostali kao i uvjek problemi u odbrani tako da se sastaju dvije ekipe sa poprilicno supljim odbranama.

Werder je u prvom kolu primio cak 4 komada na svom terenu od Herthe, bilo je 1:4 za ekipu iz Berlina pa ce i oni danas traziti prve bodove a u takvim mecevima obicno vidimo golove s obe strane te minimum 3 komada.

Value kvota i zbog toga najvise uzimam ovaj tip.

Vjerovatne postave:

Schalke: Fährmann, Oczipka, Kabak, Nastasic, Rudy, Uth, Ramman, Stambouli, Bentaleb, Harit i najistureniji Pacienca

Werder: Pavlenka, Selassie, Augustinsson, Veljkovic, Moisander, Bittencourt, Eggestein, Klaassen, Friedl, Sargent i Selke

– Slovacka liga 8. kolo

Senica je ekipa koja ima trenutno najvise finansijskih problema u ovoj ligi i cak njihov zavrsetak sezone je upitan sve zbog manjka para. Skromno u prvih 6 kola, jedna pobjeda samo, 2 remija i 3 poraza.

Trnava kvalitetniji tim i stabilniji finansijski. Gosti su do sad upisali 3 pobjede, 1 remi i 3 poraza i mislim da mogu ovde bar do boda protiv Senice iz koje je vecina najboljih igraca otisla.

Facebook Comments

Comments

comments