27.09.2020

VIP BOMBICA: 20:30 Bodo/Glimt – Valerenga X2 2,35 2 5,00 lose
—————————————————-
NORVEŠKA: Eliteserien – 19. kolo

Bodo je ekipa koja je svima prirasla za srce. To su sve mladi momci koji se bukvalno ”igraju” fudbala. Nema niko neko iskustvo od njih ali do sad su pokazali pravo fudbalsko umjece i u prvenstvu vec 16 pobjeda, 2 remija i niti jedan poraz!

Ipak taj poraz ce doci prije ili kasnije i danas jurim iznenadjenje, tj. probacu da Valerenga uzima bar 1 bod ako ne uspiju skroz iznenaditi..

Mozda je pravi trenutak za pad Bodoa jer dolaze nakon meca iz Evrope u Milanu gdje su porazeni od istoimenog domacina 3:2. Ispali su dakle iz Evrope a ovde imaju cak 16 bodova viska u odnosu na drugoplasirani Molde pa je i motiv domacina malo upitan. Tesko je svaki mec igrati sa 100% i kazem pitanje je vremena kada ce Bodo morati poloziti koplje.

Valerenga nimalo naivna ekipa, vezali su dvije pobjede, bore se za top 3 mjesta i vjerujem da su sposobni iscupati bod jer ce imati prostora pošto Bodo igra totalnu ofanzivu.

Domacin danas bez suspendovanog veznjaka Sondre Feta (mf 18/2).

Value kovte su na strani gostiju iako znate svi da ovo moze zavrsiti i 5:0 za Bodo ali ja trazim ovde iznenadjenje jer prije par dana igrate s velikim Milanom a onda odjednom jedna Valerenga je nasuprot vas pa je tesko biti ful motivisan pogotovo jer imate 16 bodova zalihe..

Facebook Comments

Comments

comments