27.09.2020

VIP TRIPLE:
———
15:00 Tottenham – Newcastle
1
1,50

12:15 Feyenoord – ADO Den Haag
1
1,25

15:30 Hoffenheim – Bayern
2
1,25

KVOTA: 2,34 lose
———————
– ENGLESKA: Premier League – 3. kolo

Murinjo trazi prvu pobjedu na domacem terenu ove sezone. Vezali su 3 u gostima, dvije u ligi Evrope i jednu u prvenstvu kada su natrpali Southampton sa 2:5, tacnije Son je zabio 4 komada i jedan Kane. Jedini problem Murinju je malo odbrana jer mu tu fali pojacanja a sto se tice napada Son, Kane i Moura bi morali bez problema naci put do mreze gostiju. Tanganga je povredjen a nema ni dva nova igraca, Balea i Reguilona, ostali su spremni.

Lloris; Doherty, Alderweireld, Dier, Davies; Hojbjerg, Winks, Lo Celso; Moura, Kane, Son

Newcastle s druge strane podbacio skroz protiv Brightona i izgubili su cak 3:0 na svom terenu. Oni imaju dugacan spisak povredjenih igraca i izostanaka. Sigurno su out prvi golman Martin Dubvravka, napada Dwight Gayle, Paul Dummett, Matty Longstaff i Fabian Schär dok su pod velikim upitnikom Saint-Maximin i Jamal Lewis koji su povredjeni.

Newcastle: Darlow; Manquillo, Lascelles, Fernandez, Lewis; Hendrick, Shelvey, Hayden, Ritchie; Joelinton, Wilson

Nakon prvog kola i poraza na ovom terenu od Evertona Tottenham je povezao redove i ocekujem da iskoristi probleme Njukastla te upise sva 3 boda.

– NIZOZEMSKA: Eredivisie – 3. kolo

Pisao sam proslo kolo o ekipi Den Haaga pa cu samo ukratko. Den Haag po mnogim fudbalskim analiticarima u Holandiji je glavni kandidat za ispadanje iz lige. Iz jednostavnog razloga sto im je tim najmladji od svih klubova ovde i bukvalno ih zovu klincima..
Trener je sa nasih prostora, Aleksandar Rankovic i ocigledno je da Den Haag ima projekat za buducnost ovog tima, napraviti od ovih mladih fudbalera kvalitetne pojedince..

Feyenoord kao i svake sezone cilja vrh, uvjek imaju solidnu ekipu i protiv klinaca iz Den Haaga morali bi do punog plijena.

– NJEMAČKA: Bundesliga – 2. kolo

Bayern u prvom kolu demolirao Šalke sa 8:0 i nakon toga u finalu super kupa dobio Sevillu nakon produzetka mada su bavarci bili bolji tim i u 90 minuta. Ovo gostovanje nije nimalo lako jer Hoffenheim nije nimalo naivna ekipa i imaju solidne igrace medjutim u ovom trenutku Bayern djeluje prejako pa sam misljenja da ce bar do minimalnog trijumfa.

Hoffenheim: Baumann; Adams, Vogt, Bicakcic; Akpoguma, Geiger, Samassekou, Kaderabek; Baumgartner; Kramaric, Dabbur

Bayern: Neuer; Pavard, Sule, Boateng, Davies; Kimmich, Goretzka; Gnabry, Muller, Sane; Lewandowski

Facebook Comments

Comments

comments