30.09.2020

VIP DUBL:
——-
18:00 Benevento – Inter 2:5 WIN
2
1,40

19:00 Huesca – Atl.Madrid 0:0 lose
2
1,60

KVOTA: 2,32
—————
– Italija Serija A

Ovo mi je jedan od tipova dana iako to ne volim govoriti jer je okrugla :)) Ali jednostavno Inter ima visoke ambicije i ove sezone. Prosle su imali samo bod manje od Juventusa a Conte je jedan od perfekcionista i dobro zna nabrijati ekipu protiv svakog protivnika. Gledao sam citav mec protiv Fiorentine gdje su realno dominirali citav mec i iz par greskica i kontri primili 3 komada cak ali 2 gola u poslednjih 5 minuta skinula su veliki teret s njihovih ledja i na krilima toga dolaze moram reci slabasnom Beneventu..

U Interu se jednostavno ne zna koga bi stavili u igru jer toliko dobrih igraca napred ima konte da je jedino Lukakuu i Martinetu zacementirana pozicija a za ostale se sa klupe i te kako mogu igraci boriti. Perisic, Nainggolan, Hakimi, Alexis Sanches, Vidal, Sensi, Aschley Young itd itd.. Jedna ozbiljna ekipa koja ne vjerujem da ce propustiti pun plijen protiv Beneventa jer ovakve utakmice su ih prosle sezone i kostale titule.. Conte vjerujem da ce ove to malo zategnuti.
Benevento je uspio dobiti Sampdoriju u gostima ali ovde ce igrati na bod, svjesni su svojih mogucnosti. Fale im Viola i Barba i ocekujem od pocetka dominaciju tima iz Milana..Benevento je inace novajlija u ligi, dosli su iz serije B.
Tri utakmice odigrane u istoriji i sve 3 u korist Intera;

Međusobni mečevi: BENEVENTO – INTER
13.01.19 COP Inter Benevento 6 : 2
24.02.18 SA Inter Benevento 2 : 0
01.10.17 SA Benevento Inter 1 : 2

– Španija 3. kolo
Za razliku od Huesce koja je odigrala cak 3 duela Atletico je odigrao samo jedan i to demolirao Granadu sa 6:1. Barcelona se rjesila Suareza a ovaj odmah pokazao u Atleticu kakvo je pojacanje, usao s klupe u 70′ minuti i do kraja zabio dva komada. Granada je realno kvalitetnija ekipa od Huesce koja je novajlija u ligi i ne vidim nacin da se izbore 90 minuta sa ekipom Diega Simeonea..

Ispali su iz lige sampiona od Leipziga i sad im preostaje prvenstvo. Huesca ce se uzdati u kontre i biti mozda ponekad i opasni u vidu Shinji Okazakia, David Ferreira i Juan Carlos Reala kao i Rafa Mira ali u konacnici ovde vidim jednu Simeoneovu predstavu gdje ce znati odigrati protiv ovakvog tima, bitno je samo zabiti na vrijeme i onda Atletico ne bi smio imati problema privesti ovo kraju.

Huesca je prosjecna ekipa, u prva 3 kola 2 remija i 1 poraz.
Vjerovatna postava Huesce:
Fernandez; Lopez, Pulido, Siovas, Galan; Mosquera, Seoane; Ferreiro, Okazaki, Real; Mir
Vjerovatna postava Atl. Madrida:
Oblak; Trippier, Savic, Felipe, Lodi; Lemar, Koke, Llorente, Saul; Felix, Suarez
Dva puta su se susreli i to 2017. i 2018. godine i oba puta Atletico je slavio i to po 3:0.
Facebook Comments

Comments

comments