11.10.2020

VIP PREDLOG: 16:00 Leganes – Girona 1 2,25 lose
————————————–
ŠPANJOLSKA: LaLiga2 – 5. kolo

Uz Espanjol i Majkorku, Leganes vazi za jedne od glavnih kandidata za promociju. U prva 4 kola slabije partije u gostima gdje su oba meca izgubili ali su kuci dobili oba i danas traze ponovo sva 3 boda.

Leganes ce biti bez usluga Gakua Shibasakija, Roberta Rosalesa i Kennetha Omerua koji su sa reprezentacijama dok Girona ima vece probleme. Kod njih atmosfera nije bajna jer imaju i povreda i izostanaka takodje zbog reprezentativnih obaveza..

Fale Asier Riesgo, Ignasio Miquel, Pichu Cuéllar, Baska, Murici, Juanpe povredjen i Ramalha sa reprezentacijom. Najvise problema trener gostiju imace u odbrani gdje mora zakrpiti dosta rupa..

Po prvi put morao je pozvati Arnaua Martíneza koji ce debitovati. Suspendovan je Cristhian Stuani pa je trener pozvao i trojicu mladih, Kebea, Turmoa i Paz Víctora.

Iako i Leganes ima nekoliko izostanaka, vracaju im se u tim Bustinzu i Perea i Leganes ima dosta sirok roster sto im je velika prednost.

Vjerovatni sastavi:
Leganés: grof; Palencia, Bustinza, Tarín, Lasure; Rubén Pérez, Pardo; Eraso, Juan Muñoz, Sabin Merino; i Borja Bastón.

FC Girona: Juan Carlos; Calavera, Bueno, Bernardo, Luna; Monchu, Gumbau; Valery, Samu Sáiz, Aday Benítez ili Pau Víctor; i Pablo Moreno.

Facebook Comments

Comments

comments