16.10.2020

FREE VIP DUBL:
———–
18:00 Slaven Belupo – Istra 1961 5:1 WIN
1
1,80

17:30 Mikkeli – MyPa 4:0 WIN
1
1,40

KVOTA: 2,52 WIN
———————-
– HRVATSKA: 1. HNL – 8. kolo

Slaven ide po prvu pobjedu i to prvi put s navijacima jer je dozvoljeno danas 760 gledalaca sto ce sigurno biti dodatni vjetar u ledja domacinu. Iako nemaju jos pobjedu u prvih 6 kola uspjeli su odigrati neke dobre meceve. I te kako izdvojiti 3:3 u gostima kod Dinamo Zagreba te na Poljudu kod Hajduka 2:2. Tako da je pitanje vremena kada ce Slaven do punog plijena a evo danas odmah dobre sanse jer Istra se godinama muci u gostima i redovno igraju play out (do sad uspjesno).

Trener gostiju bice bez Einara Galilee i Petra Bosančića u odbrani ali doveli su korejca Kima iz Dinama koji ce pokpiti to. Domacini u svom sastavu imaju Bogojevića u odličnoj formi, iskusne Lulića, Glavčića, Bačelić-Grgića i pulskog kapitena Gorana Parackog. Prema rjecima trenera Stipića atmosfera u klubu i medju momcima je odlicna te po dogovoru ide se po 3 boda.

Poslednji susret ove dvije ekipe bio je u junu mjesecu na ovom terenu i Belupo je slavio 3:0.

– FINSKA: Ykkonen

Sjecam se Mype kad je bila u vrhu Finske i sad su spali na to da su vec ispali iz druge lige iako do kraja ima jos nekolicina kola ali oni su svoje odsvirali i od iduce sezone su u nizem rangu..
Propadali su polako finansijski, igracu su odlazili i sudbina je takva kakva je tako da ce u ovaj duel sa vrlo malo motiva vjerujem..

Pored toga fali im dosta igraca, nece igrati Arjan Goljahanpoor, Benjamin Niveri, Niklas Rautomäki, Joakim Lindberg, Nathael Ishii, Jussi-Pekka Rämä, Samuel Lindeman i Olli Kähkönen.

Mikkeliu ne gori previse pod nogama ali pobjedom bi 90% obezbjedili opstanak. Ove godine igrali su 3 puta protiv MyPe i u sva 3 slavili, jedan je bio prijateljski, jedan kup i jedan u ligi..
Međusobni mečevi: MIKKELI – MYPA
26.08.20 YKK MyPa Mikkeli 0 : 1
25.06.20 CF Mikkeli MyPa 2 : 1
25.01.20 CUP Mikkeli MyPa 5 : 1
Facebook Comments

Comments

comments