20.10.2020

VIP PREDLOG: 19:00 Zenit St.Petersburg – Club Brugge
Zbir kartona (4.0) VIŠE 1,70 5 WIN
—————————————
EUROPA: Liga Prvaka – Grupna faza – 1. kolo

U ovoj grupi su jos Dortmund i Lazio pa je gotovo izvjesno da ce se ova dva tima boriti za trecu poziciju ili eventualno drugu ako Lazio podbaci ove sezone..

Prva su kola pa treba biti oprezan ali velika je zelja kod svakog kluba za bodovima i Liga Sampiona je posebno takmicenje i poseban motiv za sve..

Briz ce oslabljen u ovaj duel, Simon Mignolet, Odilon Kossounou i Michael Krmencik testirani su pozitivno na Covid19 i ostali u Belgiji. Dakle prvi golman i odlican strijelac out za ovaj duel..

U Rusiji je uvjek tesko igrati, razlika u klimi i duga putovanja i mislim da ce biti materijala za kartone.

Sudija je francuz Benoît Bastien koji kad ima svoj dan ovo prebacuje s lakocom samo naravno da mu igraci daju dovoljno materijala a kako rekoh ovde to ocekujem. Zenit ce napasti, igraju na svom terenu a Briz ce svaku sansu koristiti za kontru i polukontru sto ce rusi vjerujem sjeci u korijenu. Zenit inace ne spada bas u top fer plej ekipe, borben su tim a belgijanci ce svoje izostanke morate nadomjestiti s puno trke i ponekim i namjernim prekidima napada rusa da se tempo uspori pa onda u tim uslovima ocekujem minumum 4 komada, tada bi tip bio void (kvota 1,00) a u slucaju 5 prolazan..

Bastien na evropskoj sceni poslednje meceve je sudio Sarajevo-Celtic (4 zuta) i Salzburg-Frankfurt (6 zutih). To su jedine partije ove godine na evropskoj sceni koje je sudio dok ga pamtimo i od prosle godine gdje je izmedju **prijateljskih** klubova Zvezda-Olimpiakos podijelio 7 zutih i 1 crveni karton.

Nadam se da ce mu igraci dati dovoljno materijala kazem minumum za 4 a iskreno ocekujem ukupno i 5+
Facebook Comments

Comments

comments