22.11.2020

VIP VECERNJI DUBL:
—————
21:00 Alaves – Valencia lose
Zbir kartona (4.5)
Više
1,60

20:45 Genk – Mouscron WIN
1
1,40

KVOTA: 2,24
—————-

– ŠPANJOLSKA: LaLiga – 10. kolo

Mislim da je ok margina i postavljena u stvari prema prosjeku sudije ovog duela Latrea koji je bas na prosjeku od 4.1 kartona po mecu. Ipak smatram da bi veceras ovo trebao prebaciti..

Alaves u prosjeku ove sezone dobija 3 kartona dok je Valencia u pocetku igrala kao bez volje i neke energije ali daje znake zivota u zadnja dva duelu u pobjedi nad Realom 4:1 gdje su dobili 3 kartona a prije toga 2:2 u gostima kod Getafea gdje su dobili cak 8 kartona.

Ocigledno da ce i veceras uci sa zeljom za punim plijenom medjutim Alaves je cvrsta ekipa i takodje u njihovim medjusobnim duelima konstantno su vidjani kartoni..

Prosli duel cak 9 kartona..

Statistika Latrea;
Zadnju je sudio Granada-Levante i pokazao 5 zutih i 1 crveni karton.

– BELGIJA: Jupiler League – 13. kolo.

Jedan od mojih favorita danas sto se tice takozvanih **zicera** ali naucili smo da tako nesto ne postoji..

Dakle Muskron se vraca na teren nakon vise od mjesec dana pauze zbog velikog broja Covid19 pozitivnih testova. Zadnji mec su igrali 18. oktobra i od tada su im odlozene 3 utakmice i u narednom periodu imaju skoro svaka 2-3 dana meceve..

Mora se reci da ova ekipa ima niz od 9 meceva u ligi bez pobjede od cega su cak 6 porazi. Prije toga i u dva prijateljska meca su porazeni..

Dugo su bili u izolaciji, premalo se treniralo a iz kluba jos ne otkrivaju ko je spreman za igru a ko ne, uglavnom ispunjavaju uslove za igru ali imaju jos zarazenih..

Prije tacno 10 dana imali su cak 25 slucajeva Covid19
ps://www.besoccer.com/new/mouscron-in-quarantine-21-covid-19-positives-907930
Promjenili su i trenera koji posteno nije mogao odraditi trening sa njima a sa nekima se nije ni upoznao..

Dakle na teren bez nekolicine igraca se vracaju nakon vise od mjesec dana. Ficizka sprema dosta upitna, forma katastrofalna i idu na noge jednoj dosta solidnoj ekipi Genka koja je u dobrom ritmu i vezali su cak 4 pobjede..

Genk sada moze da napadne i sam vrh sa ova 3 boda i ne vjerujem da ce propustiti ovakav penal protiv ovakvog protivnika te se nadam da ce opravdati mozda i vecu ulogu favorita nego sto to kvota pokazuje, mislim da je realna cak i dosta manja..

Facebook Comments

Comments

comments