23.11.2020

FREE VIP DUBL:
——-
22:00 Caracas – Gran Valencia 6:2 WIN
1
1,40

22:15 Sacavenense – Sporting L. 1:7 WIN
Hendikep 1:0
2
1,40
———————
– VENEZUELA: Primera Division – Drugi stupanj – 9. kolo

Caracas je poslije Tachire najkvalitetnija ekipa Venezuele. Ispali su iz Copa Sudamerikane i sad im ostaje da jure Tachiru na prvoj poziciji koja trenutno bjezi 4 boda ali ovom pobjedom Caracas bi dosao na samo -1.

Provjerio sam im sastav i komletni su, evo igraca koji su pozvani za ovaj duel;

Gran Valencia je klub koji ima jednu pobjedu samo u poslednjih 14 meceva. Tim koji se pokusava braniti sa dva bloka pogotovo protiv jacih ekipa pa su tako uspjeli izvuci velikih 0:0 kod spomenute Tachire.

Mislim da bi bilo previse da otkinu bodove i drugoj najboljoj ekipi Venezuele te da ce Caracas imati vise srece nego li Tachira. Inace jedan mec samo su medjusobno odigrali i to prije mjesec dana na stadionu Gran Valencije i Caracas je slavio sa 0:4.

– PORTUGAL: Taça de Portugal – 1/32-finale

Kup mec gdje imamo susret nizeligasa i odlicnog Sportinga a predlog je da Sporting ovo dobija sa minimum 2 gola razlike. Jasno je da ce gosti igrati sa sarolikim sastavom ali opet protiv ekipe koja je 3 divizije ispod i spadaju bukvalno u amatere ovde sve osim ubjedljive pobjede Sportinga je super veliki uspjeh za domacina.

Inace zanimljiva situacija je da se trener zalio na vrijeme meca odigravanja jer imaju puno fudbalera koji su zaposleni i kojima je fudbal sporedna stvar i hobi pa onda vidite na kom nivou je ekipa Sacavensea.

Vidjecete u clanku da cak kapiten ove ekipe je zaposlen i ustaje u 5 ujutru. Znaci jutros je zoru prevario i izjavio je kako ce morati odspavati kad dodje s posla a mec se igra kasno pa ce kasno morati u krevet za sutrasnji dan posla..

Bizarna situacija i ovde Sporting da izvede totalno drugi pa cak i treci tim morao bi lagano slaviti.
Facebook Comments

Comments

comments