04.01.2021

FREE VIP NBA DUBL:
———-
01:00 Orlando – Cleveland
Broj koševa Orlando/N.Vučević (21.5) 23 WIN
Više
1,85

01:30 Miami – Oklahoma
Broj koševa Miami/B.Adebayo (16.5) 20 WIN
Više
1,85

KVOTA: 3,42 WIN
—————————
– SAD: NBA

Proslo kolo protiv Oklahome igrali smo Vučevića over i nije razocarao, utrpao je 30 poena. Glavni razlog zasto sam ga tad igrao je poprilicno isti kao i sada a to je cinjenica da ce i veceras Fournier 90% propustiti ovaj duel pa vučku u prvom unitu znatno raste usage..

**Evan Fournier (back spasms) was unable to participate in Sunday’s practice, according to Magic coach Steve Clifford.

Fournier, who began to experience the spasms during Orlando’s loss to Philadelphia on New Year’s Eve, was held out of Saturday’s game against Oklahoma City. Despite not practicing on Sunday, Fournier is listed as questionable on the team’s injury report**

Gordon je jos pod limitom minuta, Fultz nije pouzdan poenter a Ross predvodi drugi unit. Ponovo logican izbor mi je Vučević jer moze se reci i da je povoljan matchup s obzirom da ce vecinu vremena tu biti Drummond koji ga ne moze pratiti sa distance a Vučević uzima sve vise suteva za 3 poena.

U poslednjih 6 partija protiv Drummonda ima sledece brojke;
24, 22, 14, 22, 24 i 12 poena.

Dakle 4 overa i 2 undera..

U ovih prvih 6 kola na prosjeku je od 21,5 poena po mecu pa otuda i ova margina koji je sposoban prebaciti protiv cavsa.

– SAD: NBA

Bam Adebayo je jedan od igraca o kojem bi se sigurno trebalo vise pisati jer radi jako puno onog nevidljivog posla u Miamiju takozvani prljavi posao.

Ima ga i u napadu i odbrani i u ofanzivnim skokovima i u defanzivnim i trenutno je po mom ukusu jedan od boljih igraca ove pozicije. Odlican defender prije svega a znatno popravio napadacki potencijal te postao jedna i od glavnih uzdanica Heata..

Pet partija Miami je odigrao a Adebayo samo jednom ostao ispod ove margine i to u blowout porazu od Milwokija gdje je igrao samo 24 minute i ubacio 12 poena.

Ostale brojke redom 25, 17, 22 i poslednji mec 19 poena Dallasu.

Oklahoma je ove sezone losa u reketu. Mozda je najbolji primjer Vučević koji im je u dva duela ubacivao 28 i 30 poena.

Al Horforda stizu godine i jednostavno protiv Adebaya nema puno sanse..

Ovo je i value margine jer Bam je na prosjeku od 19.1 poena po mecu, ima debele minute (kada nije blowout) i Miami ako je pametan poslace dosta lopti iz pika na njega koje bi Adebayo morao lako rjesavati.

Facebook Comments

Comments

comments