09.01.2021

VIP NBA DUBL:
———–
01:00 Charlotte – Atlanta
Broj koševa Charlotte/G.Hayward (19.5) Lose
Više
1,83

02:30 Dallas – Orlando
Broj koševa Orlando/N.Vučević (21.5) 30 WIN
Više
1,80

KVOTA: 3,30
———————-
– SAD: NBA

Oba igraca sam igrao i sinoc i nisu razocarali.. Margine i kvote iz bet365 kladionice

Haywardu iako je b2b utakmica smatram da moze i mora ponovo na 20+ ako Charlotte zeli nesto ovde. Sinoc je imao samo 4 na poluvremenu protiv New Orleansa i onda u drugom dodao gas te mec zavrsio sa 26 poena i hornetsi su uspjeli slaviti sto im je drugi uzastopni trijumf.

Kolo prije toga igrali su upravo s Atlanton i dobili ih 102:94 a Hayward je upisao rekord karijere 44 poena. Dakle veceras isti matchup isti protivnik i mislim da moze upola ubaciti sto bi bilo vise nego dovoljno za prolaz..

Jeste da ce obratiti na njega paznju u odbrani ali Atlanta jednostavno nema obicaj nikoga izolovati, igraju brzo, takozvana run&gun kosarka a Hayward je iskusan lisac koji se cesto otvara sam na sutu za 3 poena i ako ga taj sut i veceras posluzi i naravno dobije ful minute (ne bude blowout) sve su prilike da ide ponovo na 20+

– SAD: NBA

Sinoc smo igrali na Vučevića protiv Hjustona.

Orlando je imao jako skracenu rotaciju jer nisu igrali ni Gordon ni Fultz ni Fournier pa je to Hjuston iskoristio i oduvao ih tako da je Vučko igrao ispod 30 minute i opet stigao prebaciti ovo, ubacio je 22 poena.

Veceras se vraca Gordon a Dallas je nesto oslabljen pa je moguce da drze koliko toliko egal mec sto bi znacila puna minutaza za vučka.

Dallas pod kosem ima Cauley-Steina od kojeg smatram da je Vučević dominantiji a pisao sam i sinoc da se dosta izvlaci na sut za 3 poena sto je dosta tesko braniti. Sinoc je ispucao 7 trojki i ubacio 3.

Kod Dallasa su sigurno out danas zbog Covida Jalen Bronson, Dorian Finney-Smith i Josh Richardson. Pod kosem kao sto rekoh bice Cauley-Stein te Dwight Powell.

Prosli mec protiv Dallasa 21. februara prosle godine ubacio im je 27 poena.

U odsustvu ponovo Fourniera ocekuje se puno od Gordona i upravo Vucevica u prvom unitu dok ce drugi predvoditi Ross.

Facebook Comments

Comments

comments