11.01.2021

VIP NBA:
—————
01:00 Charlotte Hornets – New York Knicks
J.Randle (22,5) lose
VIŠE
1,85

01:00 Orlando Magic – Milwaukee Bucks
N.Vučević (21,5) 28 WIN
VIŠE
1,85

01:00 Washington Wizards – Phoenix Suns
B.Beal (32,5) 34 WIN
VIŠE
1,85

04:00 Portland Trail Blazers – Toronto Raptors
D.Lillard (28,5) 23 WIN 
MANJE
1,85
————————
– SAD: NBA

Randlea sam igrao prije dva kola protiv Oklahome gdje je upao u probleme sa faulovima te na poluvremenu imao 0 poena da bi zavrsio mec na cak 18 poena. Glavni igrac New York koji ima veliko povjerenje trenera i dobija debelu minutazu.
Odlican i skakac i asistent, tesko ga je cuvati jer je i fizicki dosta jak ali i agresivan dosta prema protivnickom kosu.
Ove sezone u do sad 10 meceva na prosjeku 23.2 poena po mecu.

Zadnje 4 ubacuje 28, 30, spomenutih 18 te proslo kolo u blowout porazu od Denvera 29 poena.
S druge srane je Charlotte koji dobro brani C poziciju ali sa pozicije 4 primaju najvise a tu je upravo Randle i ocekujem ga agresivnog i veceras te da upise 23+ poena jer kazem glavna je uzdanica niksa i njega kad ne ide obicno New York i gubi.

– SAD: NBA

Vučević odlican ove sezone i dosta puta nas je ispostovao a veceras nece vjerujem samo u slucaju blowouta, inace bi ponovo morao na 22+. Iako baksi imaju jednu od boljih odbrana i dobro zatvaraju reket opet ih je Nikola skoro pa redovno punio jer vučko nije klasicni sidras da ne mrda iz reketa, dosta suteva uzima sa poludistance i za 3 poena koje sutira odlicno tako da tu i nema adekvatne odbrane.

Sa Lopezom moze uvjek igrati 1 na 1 ako treba i ponovo ocekujem dosta njegovih suteva.
Treba reci da je Fournier bio upitan za veceras ali izasla vijest da nece igrati sto znaci da bi vučko opet trebao predvoditi prvi unit.

Šest meceva je odigrao prosle godine protiv Milwokija i redom im ubacivao 21, 35, 32, 20, 31 i 22 poena.
I ove brojke dovoljno govore da baksi i nisu imali lijeka za crnogorskog centra i samo blowout moze biti problem, to jest skracene minute za Nikolu.

– SAD: NBA

Breadley Beal je na prosjeku od cak 35 poena po mecu sto je najvise u ligi za 9 meceva koliko je odigrao. Izuzetan igrac sa odlicnim sutem. Veceras u jednoj run&gun kosarci ga ponovo vidim u overu.
Westbrook out za veceras dok je Brayant povredjen pa ce se neko morati pridodati Bealu i pomoci poenterski, igraci poput Hachimure i Bertansa..
Beal zadnje dvije ubacuje 60 poena Philadelphiji te 41 poen Bostonu a obe te ekipe imaju i vise nego respektabilne odbrane.

– SAD: NBA
Lillarda se rijetko kad uzima under ali veceras moram samo zbog odbrane Toronta. Slican recept kao i prosle godine trener Nurs primjenjuje nad protivnickim glavnim igracima i bio je jako zanimljiv video na jutjubu o tome ali su sklonili..
Uvjek su dvojica dakle na njemu a treci jako blizu. Ostavili su prosli mec Karija ispod 10 poena, totalno ga maknuli iz igre i mogli bi isti recept ponovo nad primarnim drzacem lopte Lillardom uraditi.

Problem za njih je i sto je McCollum u odlicnoj formi pa ce i na njega morati paznju obratiti, inace Lillard bi mogao imati tesko vece protiv Lowrija i VanVleeta kao i ostalih naravno koji ce preuzimati u svakom trenutku.
Inace ove sezone je na prosjeku 26.4 poena po mecu.

Protiv Toronta poslednje 4 partije ubacivao je redom 24, 24, 9 i 20 poena.

Facebook Comments

Comments

comments