16.01.2021

VIP PIRAMIDA 1.
————
21:00 Angers – PSG 0:1 win
2
1,33

19:00 Auxerre – Chateauroux 4:1 win
1
1,56

18:45 Sp.Rotterdam – PSV 3:5 win
x2
1,24

KVOTA: 2,57 WIN

ULOG: 20,00 €

Mogući dobitak: 51,40 € WIN (sledeci ulog 51,40 €)
————————–
Probacu prvi krug jacu kvotu.

– FRANCUSKA: Ligue 1 – 20. kolo

PSG moze se reci konacno dosao do daha sa igrackim kadrom. Dosta jaka postava jedino im trener Pochetino fali jer je u izolaciji. Ali kad pogledate spisak PSG-a za veceras jasno je ko ce dominirati i traziti sva 3 boda.

Angers je igrao neke meceve iznad ocekivanja ali veceras protiv Mbappea, Neymara i kompanije tesko ce izbjeci poraz.

– FRANCUSKA: Ligue 2 – 20. kolo

Iako ne tako popularna liga za kladjenje i dosta se izbjegava ipak ovde ne mogu a da ne uzmem pobjedu domacina.Auxerre drzi tu 5. poziciju i play off ali Paris FC ima samo 1 bod manje tako da se mora dobro paziti do kraja sezone da im play off ne promakne.

Osim toga oni imaju i samo 3 boda manje od drugoplasiranog Tuluza a to mjesto vodi direktno u prvu ligu tako da ako Auxerre zeli plasman u visi rang onda su ovakve utakmice must win.

Kazem ovakve jer im u gosti dolazi ekipa koja je zadnja na tabeli i oni su upisali cak 6 poraza u zadnjih 7 kola i samo 1 remi. Pored toga imaju probleme sa koronom jer 7 igraca je zarazeno.

**Châteauroux, koji igra ove subote navečer u Auxerreu (5.) u ime 20. dana Ligue 2, bit će lišen sedam igrača, uključujući nekoliko nositelja, testiranih na Covid-19. Čelnici kasteluskog kluba nagovijestili su da je provedena još jedna serija testova prije odlaska u Burgundiju. Rezultati nisu otkrili nikakve nove kontaminacije.**

Dakle 7 zarazenih, treba 10 da bi se mec odgodio a kao sto vidimo pise i da su neki igraci nosioci igre tj bitni iz prve postave. Nijedan klub ne imenuje zarazene fudbalere ali jasno je da su u problemu i ocekujem da ovo domacin iskoristi.

– Holandija

Ovde samo ukratko. Cista razlika u kvaliteti. PSV juri vrh i mislim da nece izgubiti. Mozda kasnije ubacim detaljniju analizu.

Facebook Comments

Comments

comments