08.05.2021

VIP DUBL:
——–
20:30 Anderlecht – Antwerp 2:2 lose
1
1,57

16:00 Morecambe – Bradford 2:0 win
1
1,59

KVOTA: 2,50
——————
BELGIJA: Jupiler League – Championship – Playoff – 2. kolo

Do kraja ovog play offa ima jos 5 kola racunajuci i ovo tako da Anderlecht gaji realne sanse barem da stigne drugoplasirani Genk koji im bjezi 4 boda ali ima i utakmicu vise tako da bi danasnji domacin pobjedom dosao na samo -1.

U prvom kolu igrali su remi sa Brizom 2:2 u gostima i odigrali dobar mec. Sada ih ocekuje barem na papiru lagan zadatak jer Atwerpen pored toga sto je kvalitetom iza Anderlechta ima i problema sa koronom te povredama.

Trener gostiju je izjavio kako je citavu sezonu sve bilo uredno s igracima a tada se igralo svakih 7 dana a sada kada ih ceka zgusnut raspored i kada im treba svaki igrac poceli su problemi.

OUT su Batubinskika (df 21/3), Boya (mf 6/0) i treci strijelac tima Zè (7 golova), oni su out zbog Covid19 a Haroun (mf 21/1), Gelin (df 10/1) i drugi strijelac te najbolji asistent tima Rafaelov (9 golova, 8 asistencija) su out zbog povreda.
Anderlecht ih je vec dobio u gostima 1:4 pa ne vidim razlog zasto ne i danas na svom terenu te se ovo namece kao izgledna pobjeda domacina.
– ENGLESKA: League Two – 46. kolo
Poslednje kolo u ovoj ligi i ovde mi se bilo tesko odluciti koga odabrati jer ima dosta ekipa kojima bodovi trebaju medjutim izbor je pao na Morecambe kojima igra samo pobjeda te nada da ce Crawley otkinuti barem 1 bod Boltonu na svom terenu i u tom slucaju Morecambe bi se plasirao u visi rang.
Ovo je ekipa koja je u dobroj formi jer 1 poraz u zadnjih 5 kola te 4 pobjede.
Protivnik je svoje odradio i lose igraju vjerovatno zbog manjka motiva pa su tako nanizali 5 poraza i onda remi u proslom kolu 0:0 kuci. Cini se kao da jedva cekaju kraj sezone.
Trener domacina kaze da je vec sada ponosan na svoje igrace bez obzira kako se zavrsi ali jasno je da ce uraditi sta je u njihovoj moci a to su ovde danas 3 boda.
Dakle samo 3 boda igraju za Morecambe plus nada da Bolton ne uzme sva 3 kod Crawleya tako da je sav motiv na strani domacih.
Facebook Comments

Comments

comments