11.05.2021

VIP NBA:
——–
Atlanta – Washington
Broj koševa Atlanta/Young, Trae (25.5) 36 WIN
Više
1,85

Atlanta – Washington
Broj koševa Washington/Westbrook, Russell (26.5) 28 WIN
Više
1,85

Golden State – Utah
Broj koševa Golden State/Curry, Stephen (34.5) 36 WIN
Više
1,85

Portland – Houston
Broj koševa Portland/Lillard, Damian (27.5) 34 WIN
Više
1,85

Golden State – Utah
Broj koševa Utah/Gobert, Rudy (14.5) 10 lose
Više
1,85
——————–
Ponuda je losa i fali dosta igraca u ponudi ali neka se nadje poneki predlog sa kratkim analizama..

– Trae Young ima dobar matchup pa iako je Atlanta kompletna ocekujem od njega dobru partiju. Wizardsi sa pg pozicije primaju jako puno a u prvom unitu Trae Young najvise drzi loptu u rukama pa ocekujem da koristi slabu odbranu Washingtona iako kazem Atlanta je kompletna i ima dosta ofanzivnog potencijala.
U prvom duelu sasuo je Washingtonu 41 poen i to dovoljno govori o odbrani gostiju pogotovo na plej poziciji. Poslednju je ubacio 30 poena Indiani, nadam se veceras 26+

– Veceras kod Washingtona je out najbolji strijelac Bradley Beal. Westbrook znamo da je triple-double masina i vrlo cesto je imao cak i vise asistencija nego poena medjutim veceras ako zele egal mec ili pobjedu Westbrook jednostavno mora biti agresivniji u napadu te uzeti puno vise suteva.

– Curry je vanzemaljac kada su trojke u pitanju. Prosli duel Oklahomi sasuo 49 poena za samo 29 minuta u blowout pobjedi te ubacio 11 trojki.
Utah je bez Mitchela a i Conley i dalje out tako da treba ocekivati egal mec i ful minute za Karija koji ce sigurno opet biti najbolji poenter Golden Stejta.
Zadnje 4 ubacuje 41, 37, 31 i 49 poena.

– Lillard je dodao gas i ovde je samo blowout problem jer Hjuston je ocajan. Ipak prosli mec i u blowout pobjedi Lillard je uspio ovo prebaciti, ubacio je 30 poena San Antoniju.
Ni veceras nema Carmelo Anthonija pa je to poneki dodatni sut za ostatak ekipe.
U zadnjih 6 meceva ovo je prebacio cak 5 puta.
Redom 32, 26, 33, 32, 38 i 30 poena.
Ako dobije 30-35 minuta sposoban je za to vrijeme Hjustonu utrpati 28+ poena.

– Gobert ne igra vise toliku veliku rolu u napadu ali veceras ide na tanak reket Golden Stejta koji ocajno brani protivnicke centre. Looney mu ne moze parirati ni u jednom segmentu i Gobert im je ove sezone vec ubacio 24 poena pa je pitanje samo koliko ce mu lopti u reket spustiti ponajvise Ingles jer trenutno sa njim najbolje saradjuje.

Facebook Comments

Comments

comments