29.07.2021

FREE VIP PREDLOG INFO: 19:30 Karlsruher – Darmstadt 1 1,76 3:0 WIN
————————————————-
NJEMAČKA: 2. Bundesliga – 2. kolo

Jedan od predloga koji cu pokusati sa nesto jacim ulogom jer smatram da treba rizikovati s obzirom na situaciju..

Situacija je takva da Darmstadt ima samo 14 **profesionalnih** igraca na raspolaganju od kojih su cetvorica iz U19 kategorije..

Razlog je Covid19 i na poslednjem testiranju jos cetvorica su bila pozitivna, Erich Berko, Mathias Honsak, Tim Skarke i Tobias Kempe.

**Nažalost, nakon ovog tjedna testiranja, unutar tima postale su poznate još četiri infekcije COVID-19. To su Erich Berko, Mathias Honsak, Tim Skarke i Tobias Kempe. Igrači se dobro snalaze prema okolnostima, ne pokazuju umjerene simptome. Među igračima ima i cijepljenih osoba. Općenito, to je složen proces. U koordinaciji smo s zdravstvenim odjelom. Trenutno imamo 14 igrača na terenu, uključujući četiri igrača U19. Tako se dovodi u pitanje jednakost konkurencije. Ako bi otkaz bio moguć, nastojat ćemo to učiniti.**

Kao sto vidite trener gostiju pokusao je i otkazati ovaj mec, tacnije trazili su da ga odgode ali za sad nista od toga i 90% mec ce se igrati..

Jos malo google translate iz izjave trenera gostiju;

**Postoji visoka razina motivacije za borbu protiv svih prepreka i prihvaćanje izazova. To je i moj posao. Igrači koji su tamo rade pristojan posao – uključujući i mlade igrače U19. Nastavit ćemo raditi na terenu na visoko profesionalan način. Kao glavni trener želim ići naprijed i ne skrivati ​​se iza situacije niti ponuditi momčadi alibi. Naš tjedan treninga smo učinili vrlo koncentriranim, fokusiranim i osmišljenim s potrebnim prostorom za humor. Bilo je važno dječacima dočarati osmijeh ili dva.

o pitanju Corone:

Kad su došle vijesti o pozitivnijim slučajevima, samo sam si pomislio: Sranje, to je ludo. Ali to nema svrhe, moramo nastaviti. U sljedećem trenutku odmah imam taktičku ploču pred očima. Ipak, znamo da je to brutalna situacija za nas. Nadam se da će nas sve ovo dugoročno učiniti nevjerojatno snažnima kao grupa.**

Dakle sve jasno, kvota je s razlogom pala sa nekih cak 2,30 na ovo sto je ostalo.

Karlsruher u prvom kolu dobio u gostima Hansu iz Rostoka 1:3 dok je Darmstadt igrao jako lose i porazen od Regenzburga i to na svom terenu 0:2.

Ovo domacin jednostavno mora iskoristiti jer problemi gostiju su preveliki pa kazem rizikovacu i sa nesto jacim ulogom.

Facebook Comments

Comments

comments