29.07.2021

VIP PIRAMIDA 1.
————-
20:00 AEK Atena – Velež 1:0 win
1
1,23

20:00 Rijeka – Gzira Utd 1:0 win
1
1,40

19:30 Macc.Tel Aviv – Sutjeska 3:1 win
1
1,22

KVOTA: 2,10 WIN

ULOG: 20,00 €

Moguća isplata: 42,00 € WIN (sledeci ulog 42,00 €)
————————-
Ko ne zeli da igra piramidu moze ovo uzeti jednostavno kao duplanje..

Sva 3 meca su sa Europa Conference League – Kvalifikacije i necu puno duziti.

– U prvom mecu Velez je uspio nekako dobiti grcku ekipu sa 2:1 kuci ali ovaj mec bice jako jako tezak za njih prije svega jer ce morati drzati jak tempo svih 90 minuta i dosta se trositi u odbrani.

AEK ce napasti od prve minute a tehnicki su potkovanija ekipa i ako Velez ne zabije neki gol iz kontre i poremeti plan grka mislim da bi ovo domacin morao rjesiti u svoju korist pogotovo ako oni zabiju prvi..

– Na Rijeku je kvota povisoka jer se ocekuje da prosaraju sastav, da neki mladji zaigraju ali bez obzira veliki su favoriti jer ekipa sa Malte spada bukvalno u poluamatersku ekipu koja je nekako prosla tim sa San Marina nakon penala. U oba meca bio je remi.

Rijeka je dobila u gostima 0:2 i danas sigurno nece braniti ovaj rezultat nego se ide na pobjedu sto najavljuje u kratkoj najavi i kapiten Rijeke Smolčić;

** Čeka nas teška utakmica, vjerujem da dosta ljudi smatra da ćemo lako proći. Mi tako ne smatramo, vidjeli smo kvalitetu protivnika, moramo dati maksimum da pobjeda ne bude upitna u niti jednom trenutku, rekao je Hrvoje Smolčić, nogometaš Rijeke.**

Utakmicu ce direktno prenositi HTV tako da je jasno da domaci idu po pobjedu jer su jednostavno jaci ako ne za dvije klase onda bar za jednu.
Takodje skoro su doveli pojacanje iz Rusije, Mikhail Merkulov je novi clan Rijeke i bice dosta potreban po lijevoj strani terena..

– Sutjeska je uspjela izvuci 0:0 na svom terenu ali samo zahvaljujuci cinjenici da je Maccabi igrao vise od pola sata sa igracem manje. I sa igracem manje tim iz Izraela bio je ravnopravan protivnik pa cak u nekim situacijama i opasniji.

Danas kuci sve osim pobjede je veliko iznenadjenje jer domacin je jednostavno kvalitetnija ekipa i ne vjerujem da tim iz Crne Gore moze i fizicki parirati svih 90 minuta a kamoli tehnicki i takticki.

Facebook Comments

Comments

comments