05.09.2021

VIP PREDLOG: 17:30 Viterbese – Imolese 1 1,95 lose
—————————————–
ITALIJA: Serie C – Group B – 2. kolo

Domacin je prosle sezone u ovoj grupi zavrsio na sredini tablice dok je Imolese ispao iz Grupe B i sada su ovde u Grupi C.

Ono sto je bitno jeste cinjenica da ce Viterbese ove sezone biti dosta jaca ekipa u odnosu na proslu jer su doveli jako dobra pojacanja..

Kao prvo trenutno imaju jako dobrog trenera, Dal Cantoa koji je umalo uspio spasiti Livorno prosle sezone koji je bio u velikom i igrackom i finansijskom haosu..

Od igraca koji su dosli i te kako spomenuti odlicnog strijelca od prosle sezone Volpicellia koji je dosao iz Ancona Matelice, Fabio Foglia iz Arezzoa, van der-Velden iz Den Boscha, Calcagni takodje iz Ancona Matelice, Megelaitis iz ekipe Gubbio, Volpe iz Frosinonea itd itd..

Gosti trenutno imaju dosta mlad i neiskusan tim i predvidja im se i ovde borba za opstanak.

Od bitnih igraca koji su otisli svakako izdvojiti Chinelatoa (Trento), Polidoria, Carinia, Masalu, Provenzana itd itd..

Od pojacanja samo pozajmnice i nista vise, kazem dosta neiskusan tim koji ce ponekad iznenaditi ali na duze staze tesko da ce nesto napraviti.

Viterbese ocigledno sklopio dobru ekipu sto je bitno sa dobrim trenerom tako da bi njihov cilj trebao biti svakako play off i ne sumnjam i da ce doci do njega.

U prvom kolu zanimljivo da je Viterbese gubio cak 3:0 u gostima kod Fermana i uspio se do kraja vratiti na 3:3 s tim da su treci gol zabili u sudijskoj nadoknadi tako da je to definitivno podiglo igracima samopouzdanje uoci prvog domaceg meca.

Imolese je u prvom kolu porazen kuci 0:1 od ekipe Luchese i vec se po tom susretu moze naslutiti sta ih ceka ove sezone.

Facebook Comments

Comments

comments