07.09.2021

VIP DUPLANJE:
———–
20:45 Irska – Srbija 1:1 WIN
X2
1,28

20:45 Francuska – Finska 2:0 WIN
1
1,20

20:45 Nizozemska – Turska 6:1 WIN
1
1,33

KVOTA: 2,04 (ULOG 3/10) WIN +31,20 €
——————-
Počinjemo ovako, dakle ulog 30e (tako cemo racunati iako kod nekoga moze biti 3e a kod nekoga 300e), kvalifikacije su u pitanju za Svjetsko Prvenstvo i analize samo ukratko..

– Srbija igra puno bolje ove godine pod palicom piksija. Vidi se i po igracima da igraju sa vise motiva i zelje i znaju svi da je ovo veceras jako bitna utakmica u Dablinu. Irska je jednom nogom van i njima trebaju sva 3 boda i to bi moglo Srbiji odgovarati jer ce se domacin otvoriti, njima 1 bod ne znaci puno i imace Srbija sanse iz polukontre i kontre..

Kod domacina out je Seamus Coleman dok je Srbija kompletna

Mitrovic u fantasticnoj formi i ocekujem i veceras dobro izdanje Srbije i bar remi ako ne sva 3 boda. Mislim da je i gol Portugala protiv Irske u 90+ dosta ”ubio” duha u njima jer su vodili do 88′ minute i onda je Ronaldo im strpao 2 gola za potpuni preokret. Tesko se od takvog poraza oporaviti i Srbija trenutno kvalitetnija ekipa.

– Ne vidim kako ce francuzu ponovo prosuti bodove i to u Parizu. Protiv Bosne bar imaju neko opravdanje jer su morali s igracem manje citavo drugo poluvrijeme, zavrsilo je 1:1 ali nakon toga nisu slavili ni u Ukrajini, bilo je takodje 1:1 iako je Francuska bila bolja i imala 20 suteva.

Finska je dosta tvrda ekipa i trenutno su drugi na tabeli sa 5 bodova, remi sa Bosnom 2:2, 1:1 sa Ukrajinom i pobjeda nad Kazahstanom 3:0 kuci.

Ipak mislim da je vrijeme i za njihov prvi poraz, Francuska jednostavno ima previse kvaliteta na svim pozicijama i treci kiks za redom bio bi previse..

– Holandjani igraju odlicno, sto bi se reklo igraju fudbal. Ovde ocekujem osvetu za poraz u Turskoj od 4:2 i ovo je borba za prvu poziciju u grupi.

Turska ce igrati agresivno jer nemaju takticku kvalitetu kao sto to domacin posjeduje pa iskreno ocekujem i dosta kartona Orsata za turke veceras.

Proslo kolo ovde je Holandija sa pola gasa dobila Crnu Goru 4:0. Depay u odlicnoj formi, Wijnaldum i De Jong nose sredinu terena dok u odbrani komanduju de Ligt i de Vrij.

Znaju turci biti nezgodni ali najvise na svom terenu sto su i pokazali na otvaranju kvalifikacija dobivsi ih 4:2 medjutim veceras ocekujem drugaciji scenario..

Facebook Comments

Comments

comments