11.09.2021

VIP PREDLOG: 16:00 Sunderland – Accrington 1 1,75 2:1 WIN
———————————————
ENGLESKA: League One – 7. kolo

Crne macke proslu sezonu zavrsili su na 4. poziciji i igrali play off a za ovu prema engleskim novinarima predstavljaju glavne kandidate za prve dvije pozicije i promociju u Championship..

Imaju jako puno dobrih igraca i kako kazu navijaci po prvi put imaju ”dubinu” u timu te na svakoj poziciji po nekoliko igraca..

Takodje jako je bitno da iz omladinskog pogona dovode igrace pa su tako cetvorica igrala vec iz ekipe SunderlandU23 sto znaci da ovaj klub radi dobar posao..

Jako je bitna i cinjenica da su dva jaka pojacanja, Hoffmann koji je dosao cak i Bayern Munhena i Dajaku koji je igrao za Union Berlin spremni za ovaj duel i trener kaze da ce vjerovatno debitovati;

**Black Cats boss said: “Both of the new signings, we’re taking a long term view but they are available [for the Accrington game].**

Takodje Lee Burge i Corry Evans su dostupni za ovaj duel nakon povreda;

Takodje i igraci koji su igrali za reprezentacije su spremni za ovaj duel;

**Lee Johnson expects the Sunderland players who have travelled abroad to be available for this weekend’s game against Accrington Stanley.

Callum Doyle and Niall Huggins both flew to Europe and featured for England Under-19s and Wales Under-21s respectively during the international break.

Tom Flanagan also moved within the continent as he represented Northern Ireland, while Bailey Wright was part of Australia’s squad which played in Doha and Vietnamese capital Hanoi.**

Takodje treba spomenuti da je domaci trener izabran za trenera mjeseca pa je jasno da zeli 3 boda i zabetonirati prvu poziciju jer oba tima imaju po 12 bodova i trenutno ovo je derbi ali samo sto se tabele tice, Sunderland je barem za jednu klasu kvalitetnija ekipa.

Trener gostiju spustio je tenzije i rekao da ovo nije nikakav derbi i da je sezona tek pocela, jasno je po njegovim rjecima da bi mu bod bio kao kuca.

Igra se na stadionu Svjetlosti, bice veliki broj navijaca i ocekujem da crne macke opravdaju ulogu favorita.
Takodje u 4 od poslednjih 5 medjusobnih duela slavio je Sunderland.
Facebook Comments

Comments

comments