11.09.2021

VIP PREDLOG: 17:00 Prostejov – Chrudim 1 1,91 2:0 WIN
——————————————
ČEŠKA REPUBLIKA: FNL – 7. kolo

Kvota je bila cak preko 2 ali je u medjuvremenu pala medjutim i ovo je solidno jer domacin je izmedju ostalog kvalitetnija ekipa..

Oni su prosle sezone bili treci dok je Chrudim obezbjedio opstanak i mirno plovio u donjem dijelu tabele. Ove sezone ambicije su slicne, dakle domacin unatoc losem startu zeli promociju dok ce Chrudimov glavni cilj biti opstanak.

Prostejov puno bolje igra na domacem terenu gdje su ove sezone vec dobili dvije ekipe koje spadaju u kandidate za promociju, to su Brno i Trinec (2:0 i 3:1).

Poslednje kolo tezak poraz u gostima kod ekipe Vyskov 4:0 ali onda reprezentativna pauza koja je sigurno dobro dosla ovom timu i vrijeme je da se vrate u niz pobjeda.

Tokom transfer perioda otisli su Sus i Bala a dodali su jos dva iskusna igraca, Schaffartzika koji ce pojacati odbranu te Urbaneca cije iskustvo igranja u drugoj ligi vec dugo ce sigurno pomoci timu..

Takodje ulaz za navijace je besplatan pa bi domacin trebao imati dodatni vjetar u ledja.

Chrudim je takodje los u gostima ali tradicionalno, ove sezone dva visoka poraza od 4:1 te remi 1:1 kod Opave gdje je domacin promasio nekoliko zicera i Chrudim se provukao kroz iglene usi, sto bi se reklo.

Ocekujem da kvalitet i iskustvo prevlada u ovom duelu, ipak kao sto rekoh domacin ima ambicije za vrh tabele ali moraju pod hitno na pobjednicke staze..

Facebook Comments

Comments

comments