13.09.2021

VIP DUBL:
——
17:30 Rubin Kazan – Ural 4:0 WIN
1
1,81

19:00 Alanyaspor – Giresunspor 1:0 WIN
1X
1,27

KVOTA: 2,30 WIN
—————-
– RUSIJA: Premier League – 7. kolo

Rubin je proslu sezonu zavrsio na visokoj 4. poziciji a ovu krenuo sa tri vezane pobjede.

Ipak onda mini kriza jer nisu slavili u sledeca 3 duela, 2 remija i 1 poraz ali tokom ove reprezentativne pauze vjerujem da je trener Slutsky odradio posao i poznat je kao dobar motivator u Rusiji.

Tokom te pauze doslo je i pojacanje iz danskog Midtjlyllanda, dosao je Andres Droyer za 7 miliona evra. Prije njega takodje iz danske dosao je napadac Herman Onugha koji je igrao za ′Zenit, ′Volgar, Krasnodar, Tambov i Krylia Sovjetov..

Ural je mozda i najslabiji tim trenutno sto pokazuju i rezultati ali i mjesto na tabeli. Zadnji su bez pobjede, 2 remija i 4 poraza.
Mislim da su na nivou FNL lige jer pojacanja nije bilo, trener Shalimov je dosao i nije uveo nikakve promjene a prosle sezone su jedva obezbjedili opstanak.

Ocekujem danas da Rubin nastavi sa onom dobrom serijom i igrama sa pocetka sezone protiv po mnogima najslabijeg tima lige koji bi bio presretan sa bodom do kojeg ce tesko doci.

– TURSKA: Super Lig – 4. kolo

Domacin je daleko od neke sile ali gosti su najslabiji tim lige. Kod Alanye doslo je do smjene trenera, otisao je Atan nakon proslog poraza od 5:0 i danas debituje Bülent Korkmaz na klupi.

Takodje prije 4 dana dosao je Chidozie Awaziem kao pojacanje

Korkmaz je prvi trening sa ekipom odradio 7. septembra.
Istina da je imao samo 6 dana da se pripremi za ovaj duel ali boljeg protivnika trenutno ne moze pozeljeti, odnosno goreg jer kao sto rekoh Giresunspor je najslabiji tim lige i startali su sa sva 3 poraza.

Nisu zabili nijedal gol a primili 5.

Nece biti lagano ni danas jer Korkmaz zeli definitivno barem neporazen debitovati na klupi tako da ce domacin tesko ostati bez bodova.

Facebook Comments

Comments

comments