14.09.2021

VIP TRIPLE:
———
21:00 WBA – Derby 0:0 lose
1
1,55

21:00 Chelsea – Zenit 1:0 win
1
1,25

15:30 Bandirmaspor – Eyupspor 1:2 win
X2
1,35

KVOTA: 2,61
——————-
– ENGLESKA: Championship – 7. kolo

WBA je za vikend kiksao kuci protiv Millwala, bilo je 1:1 ali su nadigrali protivnika i promasili i penal u prvom poluvremenu. Ekipa je odlucna da se odmah vrati u Premier ligu i zahvaljujuci porazu Fulhama WBA je prvi trenutno na tabeli i tu zele i ostati. Imaju dosta kvalitetnu ekipu bez obzira na promjene tokom ljeta, pogotovo su opasni po krilima gdje veznjaci Townsend i Furlong stvaraju dosta problema protivnicima.

Derby pod palicom Wayne Runija ne igra trenutno dobro i tek su na 16. poziciji sa samo jednom pobjedom, 3 remija i 2 poraza. I dalje zbog povreda nema Colin Kazim-Richardsa i Krystian Bielika kao i Craig Forsytha koji je suspendovan te Festy Eboselea koji ce se vratiti ubrzo na treninge.

Rooney ovde dolazi pokusati izvuci bod i to bio veliki uspjeh jer ovo je jedno od najtezih gostovanja ove lige ali s obzirom na ambicije ekipe WBA te ociglednu razliku u kvalitetu mislim da ce tesko do toga.

– Liga sampiona grupna faza

Ovde nema sta puno filozofirati. Celzi je doveo trenutno jednog od dominantijih napadaca u Evropi iz Intera, Lukakua koji je vec zabio 2 gola na debiju protiv Aston Ville.

Previse je jak engleski tim za Zenit i kec bi trebao biti zicer. Kante nece igrati ali upada Jorginho..

Sa trojcem Mount-Hawertz-Lukaku napred tesko ce Zenit sacuvati svoju mrezu od par golova.

Vjerovatna postava domacina:

Mendy, Azpilicueta, Christensen, Rudiger; James, Jorginho, Kovacic, Alonso; Mount, Havertz; Lukaku.

– TURSKA: 1. Lig – 5. kolo

Ne volim igrati turke ali mislim da gosti nece izgubiti jer Bandirmaspor ima dosta problema sa sastavom..

U pitanju je Covid19 gdje su imali uoci proslog meca 6 pozitivnih, zatim dodana jos dvojica a jos 4 morali u izolaciju zbog kontakta naravno.

Dakle bez ukupno 12 igraca domacin mora igrati a mucili su se dosta u poslednja dva kola gdje su oba meca izgubili u gostima, prvo 1:0 od Erzeruma i za vikend 2:0 kod Umraniyespora..
Problem je i los golman kako navijaci pisu ali danas je problem izostanak velikog broja igraca i novajlija u ligi Eyupspor koji je startao odlicno sa 3 pobjede i jednim porazom ima dobru sansu bar za bod ako ne vise.
Facebook Comments

Comments

comments