16.10.2021

VIP DUPLANJE:
———–
20:15 Maribor – Radomlje 1:0 win
1
1,37

18:00 Molde – Tromso 3:0 win
1
1,31

16:30 Ludogorets – Tsarsko Selo 4:0 win
1
1,14

KVOTA: 2,05 WIN
——————
ANALIZE UKRATKO JER UGLAVNOM JE VELIKA RAZLIKA U KVALITETU RAZLOG POBJEDA DOMACINA.

– SLOVENIJA: Prva Liga – 13. kolo

Maribor igra losije nego proslih sezona ali i dalje imaju kvalitet pa protiv fenjerasa ne smiju kiksati.

Domacin se bori za evropsku scenu a Radomlje za opstanak. Prikupili su 9 bodova i malo se trgnuli u zadnja dva kola medjutim ovo je pretesko gostovanje za njih i Maribor bi morao rutinski odraditi posao protiv novajlije u ligi (Radomlje je dosao iz druge lige).

Kada su oni bili domacin u avgustu mjesecu Maribor je slavio 1:2.

– NORVEŠKA: Eliteserien – 22. kolo

Molde se bori za titulu sa ekipom Bodoa i imaju najbolji napad u ligi. Zabili su cak 51 gol a primili 26. Bodo im bjezi samo 3 boda tako da je svaki mec must win situacija za Molde.

Tromso je bio na nasem tiketu proslo kolo kad smo jurili njihov prvi trijumf kuci i uspjeli su dobiti Haugensund 2:0 medjutim danas ce biti skroz druga prica jer ce se veliku vecinu meca braniti.

Inace Tromso je ekipa sastavljena vecinom od jako mladih fudbalera, ima tu talenta ali nedovoljno iskustva za ovakve meceve i Molde mora po pun plijen..

– BUGARSKA: Parva liga – 11. kolo

Ne volim igrati na prvoplasiranu ekipu kada igra sa zadnjim na tabeli ali bila bi realno senzacija da ekipa Tsarsko Selo napusti ovaj teren neporazena.

Velika razlika u kvaliteti. Ludogorec nakon poraza od Zvezde 0:1 u okviru Lige Evrope oporavio se malo tako sto je u prvenstvu dobio Levski u gostima sa 2:4 tako da uoci sledeceg meca Lige Evrope trebaju napumpati samopuzdanje i upisati rutinsku pobjedu.

Sve ce se njih pitati, gosti nemaju kvalitet da pariraju.

Facebook Comments

Comments

comments