16.10.2021

VIP PREDLOG: 20:45 Burgos – Valencia KP1 2,10 lose
——————————————
KOŠARKA ŠPANJOLSKA: ACB – 6. kolo

Konacni pobjednik na domaci tim..

Mislim da kvota i te kako ima vrijednost iz nekoliko razloga..

Kao prvo Burgos je tipicna domacinska ekipa moze se reci i nakon poraza od ovde od ekipe Breogan 62:87 vezali su dva trijumfa u ovoj dvorani, prvo nad Banc Andorrom 81:70 a onda su i u okviru lige sampiona dobili Besiktas 82:74

Poenterski ekipu ponajvise guraju brazilac Benite, Amerikanci McGee i Renfroe, španac Diaz itd..

Jako solidna ekipa koja je trenutno nanizala 4 pobjede a u prvenstvu ucinak je 3 pobjede i 2 poraza.

Valencia s druge strane trenutno prolazi kroz tezi period jer su ih pokosile povrede i to jako bitnih igraca..

Out su najbolji strijelac i prvi centar crbogorac Dubljevic, zatim Prepelič, Van Rossom, M. Tobey itd..

Dubljevic je povrijedio lijevi glezanj proslo kolo u porazu protiv Real Madrida 79:93 i on je poslednja zrtva..

**Crnogorski igrač ozlijedio je lijevi gležanj u drugoj četvrtini utakmice protiv Real Madrida. Medicinski testovi na koje je igrač bio angažiran otkrivaju da pati od uganuća gležnja 2. stupnja.

To je treći siguran gubitak koji će Joan Peñarroya imati pri povratku u Koloseum. Tehničar neće moći računati na četiri svoja najvažnija stupa. Osim samog Dubljevića, neće biti ni ključnog igrača unutarnje igre Valencije, centra Mikea Tobeya, špic San Van Rossoma i čuvara Klemena Prepelića.

Najveći problem Joana Peñarroye javlja se u njegovoj unutarnjoj igri, budući da zbog odsutnosti Dubljevića i Tobeyja ostaju samo dva nosioca iz prve momčadi: bivši Jasiel Rivero i Louis Labeyrie. Víctor Claver mogao bi igrati na četiri pozicije, a Peñarroya će morati pribjeći kamenolomu kako bi upotpunio momčad.**

Valencia ove sezone do sad 4 poraza i dvije pobjede i mislim da ovde Burgos i te kako ima svoju sansu jer kao sto vidite Valencia bez 4 najbitnija i kljucna igraca i samo dvojica iz startne petorke ostaju tako da po ovoj kvoti moram juriti pobjedu domacina.

Facebook Comments

Comments

comments