05.12.2021

VIP DUBL:
———-
15:00 Tottenham – Norwich 3:0 WIN
1
1,45

21:30 Braga – Estoril 2:0 WIN
1
1,50

KVOTA: 2,17 WIN
—————-
Danas analize samo ukratko..

– ENGLESKA: Premier League – 15. kolo

Ovo bi trebalo da je jedan od tipova dana i to sa sasvim pristojnom kvotom. Tottenham u naletu i usponu forme nakon debakla u Evropi i poraza od Mure u Sloveniji 2:1.

Conte kao sto sam pisao i prosli put odlican motivator, emotivan trener i sa njim spursi igraju bolje. Imaju jednu od boljih ekipa sa dvojcem Son-Kane i kad se prikljuci Lucas Moura onda je svaka odbrana na iskusenju pa tako i od slabasnog Norwicha.

Proslo kolo Norwich bi vjerovatno izgubio da nisu imali igraca vise citav mec protiv Njukastla. I sa igracem vise morali su juriti rezultat jer je Njukastl poveo, na kraju 1:1 zavrsilo.

Ocekujem i danas siguran trujumf domacina.

– PORTUGAL: Liga Portugal – 13. kolo

Iako je Estoril racunajuci i kup neporazen cak 8 meceva u nizu mislim da je vrijeme da toj seriji dodje kraj. Braga je jedna od boljih ekipa a kad su na svom terenu onda su favoriti protiv svih ekipa osim trojca Benfica-Sporting-Porto ali i sa njima vrlo ravnopravni.

Ekipa puna brzih igraca i jako brzi su u tranziciji kada krenu u kontre tako da im napad nije slabija strana, ove sezone je odbrana vise zakazala.

Ipak Estoril sam gledao par puta i prosjecna su ekipa koja se bori , to im ne moze niko oduzeti. Branice se veceras i na ovom gostovanju ali Braga zeli sva 3 boda i da juri Benficu koja je treceplasirana (liga sampiona).

Proslo kolo dobili su ovde Vizelu 4:1.

Takodje treba reci da su gosti dosli iz druge lige i da je nerealna pozicija na kojoj se nalaze (5.).

Facebook Comments

Comments

comments