27.04.2022

VIP DUBL:
——
21:00 Liverpool – Villarreal 2:0 WIN
1
1,37

18:30 BATE Borisov – Neman 2:0 WIN
1
1,53

KVOTA: 2,10 WIN
—————
– EUROPA: LIGA PRVAKA – PLAYOFF – POLUFINALE

Ne znam zasto neki izbjegavaju ovaj par danas jer je meni jednostavno zicer pobjeda engleza..

Villareal mislim da je dostigao svoj maksimum i trebaju i moraju biti sretni jer nije lako izbaciti jedan Bayern Munchen ali Liverpul je jos stepenica više i bilo bi ravno cudu nad cudima da im to uspije za rukom..

Ocekujem veliki pritisak redsa koji zuta podmornica nece izdrzati. Igrace veci dio duela bunker ali Liverpul je odlican i na malom prostoru i vrlo lako jednim potezom izbace komplet odbranu protivnika tako da ocekujem siguran trijumf domacina.
Kazem ne znam zasto neki daju sanse Villarealu, boje se igrati na domaci tim, meni je ovo veceras 1 kao vrata. Bez obzira sto je Firminho povredjen, Liverpul ce napred sa Diazom, Maneom i Salahom.

Ocekujem da ih stisnu od prve minute i kad tad ce odbrana zutih kaputilarati.

Klopp sigurno nece rizikovati da ide u Španiju bez pobjede veceras ovde na Enfildu.
Kod španaca out su Gerard Moreno i Coquelin dok je Alberto Moreno odavno povredjen.
Liverpul ulazi u ovaj duel nakon dvije sigurne pobjede, obe na ovom terenu, Mancester United 4:0 te proslo kolo gradski derbi Everton 2:0.

– BJELORUSIJA: KUP – POLUFINALE

Uzvratni mec gdje je BATE u must win situaciji jer u prvom duelu su uspjeli izgubiti iako su poveli vec u 11′ minuti preko Nemanje Milića.

BATE je bio bolji i promasio jos par odlicnih sansi ali gol za 1:1 dobili su iz kontre a za 2:1 iz slobodnog udarca nakon guzve u 16 metara..

U prvenstvu su ove dvije ekipe neporazene s tim da BATE ima svih 5 pobjeda dok je Neman slavio 2 puta a 3 puta su igrali nerjeseno.
Prosle sezone BATE je zavrsio kao drugi u prvenstvu dok je Neman bio tek na 11. poziciji.
Ovde je jasno da ce domacin napasti od prve minute. Imaju kvalitetnije pojedince, puno brojniju publiku nego li sto je Neman imao na svom terenu i ocekujem da anuliraju prednost gostiju iz prvog meca.
Ovde je opsirnije o gostima i njihovim igracima za ovaj duel.
Od zadnjih 9 medjusobnih duela BATE je slavio cak u 8 a Neman samo u ovom proslom.
Facebook Comments

Comments

comments