07.05.2022

VIP DUBL:
—–
18:15 Almeria – Amorebieta 3:0 WIN
1
1,53

17:30 Bravo – Maribor lose
2
1,56

KVOTA: 2,38
—————
– ŠPANJOLSKA: LALIGA2 – 39. KOLO

Almeria se bori za direktan plasman u najjacu ligu Španije!

Proslo kolo docekali su kiks Valladolida i sada im bjeze 4 boda. Protivnik ce se braniti i traziti remi jer su u borbi za opstanak ali u gostima puno slabije igraju i van svog terena upisali su samo jednu pobjedu, 8 remija te 10 poraza. Zabili 15 a primili cak 30 golova.

Domacinu ne bi ni remi bio toliko los ali pobjedom bi napravili veliki korak napred te cak preuzeli i poziciju lidera jer bi pretekli i prvoplasirani Eibar.

Almeria na ovom terenu ima ucinak 13 pobjeda, 3 remija te 3 poraza, zabili 34 a primili 14 golova.

Njima fali Nieto (16/0 df) dok ce gosti biti bez prvog golmana Santamarie (24/0 first GK) te veznjaka Mikel Alvara (14/0 mf).

Od poslednjih 7 gostovanja Amorebieta je izgubila cak 5 te 2 remija odigrali.
Ocekujem tvrd mec gostiju i dobar otpor ali Almeria jednostavno kvalitetnija ekipa.

– SLOVENIJA: PRVA LIGA – 34. KOLO

Tri kola do kraja racunajuci i ovo.

Trka izmedju Kopera i Maribora za titulu se nastavlja. Juce smo igrali na Koper kuci protiv Tabor Sezane i uspjeli su slaviti 1:0 tako da su preuzeli trenutno poziciju lidera.

Maribor dakle u must win situaciji pogotovo jer Bravo nema nekog rezultatskog motiva, oni ce zavrsiti na sredini tabele a i u losoj su formi.

Nanizali su ca 4 poraza.

Dodatni razlog je cinjenica da Bravo za 4 dana igra i finale kupa protiv Kopera i sigurno je 90% paznje usmjereno na taj mec s obzirom da u prvenstvu ne mogu vise nista napraviti.

Kvota bi bila i niza na goste ali imaju par suspenzija pa nece igrati veznjak Kornaveter (24/4 mf), Repas (31/1 mf) i defender Milec (25/1 df).

Domacin ce bez suspendovanog veznjaka Trdina (25/1 mf) a vrlo lako se moze desiti da trener domacina izmjesa karte te sacuva neke bitne igrace za finale kupa koje se igra za 4 dana.

Maribor mora navaliti po sva 3 boda, kvalitetnija su ekipa i to bi trebali i pokazati na terenu.
Facebook Comments

Comments

comments