11.08.2022

VIP DUBL:
——
19:30 Antwerp – Lillestrom 2:0 WIN
1
1,65

21:00 AZ Alkmaar – Dundee Utd 6:0 WIN
1
1,22

KVOTA: 2,01 WINN
————–
– EUROPA CONFERENCE LEAGUE – KVALIFIKACIJE – POLUFINALE

Domacin ima prednost i to veliku iz prvog duela 3:1 tako da je vec sada sve jasno.

Igram na njih jer gosti iz Norveske vec masu bijelom zastavom pa tako danas samo 4 prvotimca u sastavu, dakle dosta rotacija kod Lillestroma kojem je bitniji mec u nedelju u domacem prvenstvu gdje su drugi i bore se i dalje za titulu..

Antwerp ove sezone dosta dobar te ovaj mec puno manje rotacija nego gosti. Trener je samo napadace rotirao dok je vezni red isti, tu su i Yusuff i Naninggolan i Gerkens..

Belijanci ne znaju za poraz vec 12 vezanih meceva a vezali su i 5 pobjeda, zadnja u prvensvtvu protiv Leuvena 4:2.

Problem moze biti samo motiv jer kazem domacin ima veliku zalihu ali kvalitetnija su ekipa i gosti dosta rotiraju pa cu pokusati sa dobrom formom belgijanaca.

– EUROPA CONFERENCE LEAGUE – KVALIFIKACIJE – POLUFINALE

Alkmaar je na veliko iznenadjenje porazen u Škotskoj 1:0 iako su bili puno bolji.

Mjenjali su oni igraca i trebace vremena da se skroz posloze ali su dosta kvalitetna ekipa sa velikim brojem dobrih igraca tako da izostanci Richedly Bazoera, Zinho Vanheusdena, Jesper Karlssona, Jens Odgaarda i Yukinari Sugaware ne bi smjeli biti problem.

Dundee je vrlo sretno dosao do te prednosti i veceras se dolaze braniti tako da ce igrati samo na kontre i polukontre medjutim ima Alkmaar previse rjesenja napred i mislim da škoti nece izdrzati toliki pritisak.

Oni su poslednji duel porazeni u domacem prvenstvu i to kuci od Livingstona 0:1 dok je Alkmaar na svom terenu bio bolji od Eaglesa 2:0.

Takodje danas najbolji strijelac Alireza Jahanbakhsh slavi 29. rodjendan.

Konstantni napadi domacina morali bi se isplatiti.
Facebook Comments

Comments

comments