12.09.2022

FREE VIP DUBL:
——
20:00 FCSB – Voluntari 1:1 u 97′
1
1,55

20:00 Jong Utrecht – ADO Den Haag 1:1 WIN
X2
1,38

KVOTA: 2,14 
————–
– RUMUNJSKA: LIGA 1 – 10. KOLO

Must win situacija za FCSB jer ukoliko ne slave mozda vec sada se mogu pozdraviti sa ciljem ove sezone a to je minimalno play off..

Zbog igri u Conference Ligi ispastalo je prvenstvo pa su u 7 kola samo jednom slavili, 4 remija i 2 poraza upisali.

Kvalitet imaju, dakle potrebni su rezultati. Predsjednik kluba pritisce i trenera i igrace da se krene sa pobjedama, isto to rade i navijaci pa FCSB nema izbora nego igrati maksimalno ozbiljno.

Igraci domacina procjenjeni na preko 33 miliona evra.

Od ljetnih pojacanja izdvojiti dolaske Miculescua iz UTA Arada, Boboca iz Farula, Dawe iz Botosania, Vadim Rata iz Volunaria, Dulca iz Chindie upravo, napadac Rosu iz Miovenia, Taman Joonas iz Vorskle, Bouhenna iz Cluja, Simion iz Aris Limassola itd itd..

Voluntari u krizi i mozda je idealan protivnik za domacina trenutno. Vec 6 meceva u nizu ne znaju za pobjedu, 4 poraza i 2 remija.

Ove godine igrali su dva puta na ovom terenu i u oba meca slavila je FCSB sa 1:0 i poslednji put 4:0 u aprilu mjesecu.

FCSB je pruzila dobar mec u engleskoj protiv West Hama gdje su i vodili dugo da bi engleski tim uspio okrenuti na 3:1 pred kraj meca.

Sada je vrijeme da se krene i sa pobjedama kuci tako da Voluntari tesko da ce izbjeci poraz.

– NIZOZEMSKA: EERSTE DIVISIE – 8. KOLO

Den Haag je isto kao i FCSB pod pritiskom jer od ovog kluba se ocekivalo da se bori za promociju i visi rang medjutim do sad samo jedna pobjeda, 1 remi i 4 poraza.

Iz tog razloga navijaci Haaga su posjetili poslednji trening i razgovarali i s igracima i trenerom Kuytom te zahtjevali pobjede i bolje rezultate.

Den Haag u dosta meceva nije imao ni srece pa ocekujem da se dignu do kraja sezone u gornji dio tabele gdje im je mjesto po kvalitetu.

Mladi Utrecht nista posebno, samo jedna pobjeda u zadnjih 6 meceva i ovo je dobra sansa za Den Haag da dodje do nekog boda/bodova te malo umire navijace i javnost.

Prosle sezone gostima je umakla promocija za 8 bodova s tim da im je i oduzeto 6 bodova (kazna) tako da su bili jako blizu promocije.

Jong Utrecht je bio tek 3. od pozada i razlika u kvalitetu je ocigledna.

Prosle sezone u gostima je slavio Den Haag s 0:4 dok je kuci bilo 1:1.

Facebook Comments

Comments

comments