11.12.2018

Kovačević Nemanja
Admin · 8 hrs

VIP DUBL (WWIN):
————–
21:00 Monaco – Dortmund 0:2
2
1,55

21:00 Liverpool – Napoli 5 kartona
Zbroj kartona (4.5)
Više
1,40

KVOTA: 2,17 WIN
————————-

Monaco konacno slavio u prvenstvu i predstoji im grcevita borba za opstanak. U ovom takmicenju nemaju sta traziti, imaju samo 1 bod tako da Henry mora sacuvati i ovo malo igraca sto ima jer im i dalje fale cak preko 15 igraca. Dortmund u borbi za prvu poziciju u grupi a za to im trebaju sva 3 boda. I njima fali igraca ali dolaze u respektabilnom sastavu, sigurno boljem od Monaca tako da bi njemacki klub ovo trebao dobiti.

Borussia Dortmund: Bürki – Hakimi, Akanji, Diallo, Schmelzer – Daoud, Weigl – Pulisic, Götze, Guerreiro – Philipp

Zamjene: Hitz, Toljan, Toprak, Alcácer, Kagawa, Rode, Wolf, Burnic

IZOSTAJU: Reus (thigh problems), Delaney (calf), Piszczek, Bruun Larsen (both knee), Sancho (personal reasons), Witsel (rested), Zagadou (foot compression injury)

Kod Monaca se jos ne zna situacija sa koliko rotacija ce Henry ovde igrati, za vikend igraju sa Lyonom bitan mec u borbi za opstanak.

– Najzanimljivija utakmica veceras gdje nema popravnog. Liverpulu odgovara samo pobjeda ako uzmemo u obzir da bi PSG trebao slaviti u Beogradu dok je Napoliju i bod dovoljan za prolaz dalje. Ovde se ocekuje velika bitka i minimum 5 kartona ako ne vise i to pogotovo u drugom poluvremenu pa i pred kraj utakmice kada ce nervoza biti na vrhuncu. Sudija je bio skroman na kartonima, to je Skomina ali je i on podigao svoj prosjek pogotovo u evropskim takmicenjima i ovde ce biti materijala za 5+ kartona.

Njegova statistika u Evropi:

https://us.soccerway.com/referees/damir-skomina/45059/

Facebook Comments

Comments

comments