26.04.2016

VIP DOUBLE (BET365)
————————
FC Brasov – Baia Mare(18:00) lose

1 1,53

FC Karabakh – SV Donau(19:00) 3:0 WIN

1 1,57

KVOTA: 2,40
—————–
– Rumunija2 liga gdje je Brasov i te kako favorit iako su ovo divlje lige i nikad niste na cisto ali Baia Mare u problemima i to naravno finansijskim, trener ih je napustio a igracima kasne plate. Brasov nekadasnji prvoligas nije u bajnoj formi ali ovakvu ekipu bi morali dobiti na svom terenu i onda bi se priblizili drugoplasiranoj ekipi na samo -3 boda.

– Ovo je Austria Amateur cup gdje sam sinoc gledao kvotu na Karabakh i bila je cak 2,30 a danas drastican pad, sigurno je da se dosta uplacuje na domace i to je razlog pada kvote. Karabakh je amaterski tim (clanovi 5. lige) kao i njihov protivnik ali u Karabakh ulazu pare i to biznismeni iz Azebejdzana i ovaj klub najavio cak i put do prve lige ali o tom potom. Imaju odlicnog trenera, Hans Slunéčko koji za ovaj mec spremio svojih najboljih 11 a igrace sa sva 3 napadaca, Kara 19 golova,Pavlov 12 golova i Kestin 5 golova.
Donau je drugi u ligi i imaju odlicne rezultate ali poslednje kolo porazeni cak sa 5:1 i ovde moram dati prednost timu koji ulaze dosta u klub i zeli promociju. Igra se na jedan mec, Karabakh je domacin i to mora iskoristiti jer revansa nema.

Facebook Comments

Comments

comments