04.05.2016

VIP DUPLANJE:
—————
RealMadr-Manchester City (04.05. 20:45) 1:0
1
1,60

FKSaraj-Mladost Doboj K. (04.05. 17:00) 2:1
1
1,15

BATEBor-Naftan Novopol. (04.05. 18:30) 0:0 smješno
1
1,10

KVOTA: 2,02
————————
– Mozda je nekom cudno i van pameti staviti na duplanje 1/2 finale lige sampiona ali ja sam ubjedjen da Real ide dalje a ide dalje samo pobjedom ili ako bude 0:0 pa nakon produzetaka a u to zaista cisto sumnjam, ovde mora biti bar taj 1 gola domacina. Prvi mec sam gledao i Real je bio bolji iako je bila uspavanka, dosli su da ne prime gol i kasnije kad su vidjeli da dominiraju krenuli su zabiti taj gol ali ostalo je 0:0, u svakom slucaju ostavili su bolji utisak, City nije nista pokazao, nisu imali niti jedne sanse. Ono sto je bitno danas se na teren vraca Cristiano Ronalno, Zidane je izjavio da je Ronalno 100% spreman i da je to igrac koji se brzo oporavlja sto ce i te kako znaciti Realu. Forma Reala u poslednjih 7 meceva je odlicna, 6 pobjeda i samo taj remi potiv Citija gdje sam misljenja da su dodali gas i pobijedili bi ali izgleda da im je bio cilj samo ne primiti gol i to su i ostvarili, danas u Madridu ocekujem drugu pricu i ofanzivu madridjana od pocetka. Iako City zabije 1 Real moze sigurno 2 i jednostavno ne vidim engleze u finalu, slobodno se moze reci da i ne bi bilo zasluzeno jedino ako veceras ne prikazu neku super ekstra igru u sta cisto sumnjam.

– Ovo bi sarajlije trebale rjesiti lagano u svoju koristi iako djeluje da je Mladost u jako dobroj formi ali imaju 39 bodova i 99% su obezbjedili opstanak tako da su izjavili na ovaj mec poslati sarolik sastav i Sarajevo koje se bori za top3 mjesta i izlazak na evropsku scenu ovde ne bi smjelo kiksati.

– BATE sam uzeo samo da zaokruzi kvotu na 2,00. Ovo je uzvratni mec polufinala kupa Bjelorusije gdje je Naftan uspio u prvom odigrati cak 2:2 i iznenaditi najbolji tim Bjelorusije ali danas treba ocekivati drugu pricu, BATE igra kuci sve osim njihove pobjede pa mozda i uvjerljive bila bi senzacija jer Naftan je tim koji u poslednjih 5 meceva upisao 3 remija i 2 poraza i iskreno i ne znam kako su se nasli u ovom polufinalu. Poslednjih 10 meceva na ovom terenu dobio je BATE.
http://www.rezultati.com/utakmica/voKEetb7/#omjer;home

Facebook Comments

Comments

comments