10.07.2016

Kovačević Nemanja
8 hrs
VIP TRIPLE:
—————-
18:00 KR Reykjavik – Vikingur Ol. 0:0 lose
1
1,50

21:00 Portugal – Francuska
Ko će dobiti više kartona u regularnom vremenu? 2:1 WIN
1
1,85

21:00 Portugal – Francuska
Ko će izvesti više kornera u regularnom vremenu? 3:6 WIN
2
1,55

KVOTA: 4,30
—————–
– Ovo sam spojio u jedan triple ali mozete odabrati naravno sta vam se svidja a nesto izbaciti. Prvi mec Island liga gdje najvece razocarenje docekuje najpozitivnije iznenadjenje. Reykjavik je najtrofejniji klub ali trenutno su samo mjesto iznad zone ispadanja. Za to najvecu krivicu nosi trener koji je dobio pedalu i ohrabruje cinjenica da je Reyjkjavik u ligi Evrope izbacio Irskog predstavnika sa ukupnih 8:1. Vikingur je dosao iz nizeg ranga i jedina slaba tacka su im gostovanja za sad sto bi uzdrmani Reyjkavik morao iskoristiti.
– I dva predloga iz finala veceras, obe opklade jako realne. Dakle ako uzmemo u obzir da ce francuzi drzati loptu pa i preko 55% u svojim nogama dolazimo do zakljucka da ce portugalci koji ionako vole ”prljavo” odigrati morati sjeci to a samim tim naletice i poneki zestok start za kartona. Francuska jedna od najkorektnijih ekipa do sad i ne vjerujem da ce dobiti veceras preko jednog ili eventualno 2 kartona dok u Portugalu ima dosta ljudi koji bi lako mogli dobiti.
– Što se kornera tice i to je jako logicno, kao sto rekoh francuzi ce drzati dugo loptu u svom posjedu, imati vise napada i samim tim i vise udaraca iz ugla. Iako se cini rizicno jako je realno pa moram predloziti zbog finih kvota.
LikeShow More ReactionsComment
Seen by 66

Facebook Comments

Comments

comments