12.07.2016

Kovačević Nemanja
8 hrs
VIP DUPLANJE :
——————————-
19:00 Qarabag – Dudelange 2:0
1
1,25

20:00 BATE Borisov – Seinajoen JK 2:0
1
1,25

20:00 Valletta FC – Crvena Zvezda 1:2
2
1,30

KVOTA: 2.03 WIN
————————-
– Predstavnik Azerbejdzana protiv luxemburzana i razlika u kvaliteti i te kako postoji. U Luxemburgu ima mozda ukupno 5 iole profesionalnih klubova ali i to je nesto nizi nivo. Qarabag ozbiljan tim koji je bio u nizu od cak 19 pobjeda vezanih u svojoj drzavi i ovaj prvi mec se jednostavno mora dobiti na svom terenu. Poslednji mec igrali su prijateljsku protiv Zenita i dobili 1:0. Dudelange je imao slabe pripreme, sve pripremne meceve igrali su protiv velikih amatera.
– BATE je bio redovan ucesnik lige sampiona kao predstavnik Bjelorusije i mnogima znao pomrsiti racune pogotovo na svom terenu a danas se naravno ide po pobjedu da bi u Finsku otisli sa kakvom takvom prednoscu. SJK je jedno pozitivno iznenadjenje jer su uspjeli osvojiti finsku ligu ali ipak su stepenica nize od BATE-a koji ima veliko iskustvo u ligi sampiona i kao sto rekoh ovo bi morali rjesiti danas u svoju korist.
– Zvezda protiv ekipe sa Malte koja nema kvalitet da se nosi sa ovakvim timovima. Beogradjani imaju odlicnu ekipu a posebno napad a tu su igraci poput Vieire, Kataia, Srnica, Kanga, Ruiza, Mouchea, Plavsica itd. Zvezda jako motivisina i ide se odmah po pobjedu na Malti kako bi u Beogradu imali mirniji mec i vjerujem da ce ovo rutinski rjesiti jer kao sto rekoh razlika u kvaliteti velika.
LikeShow More ReactionsComment
Seen by 56

Facebook Comments

Comments

comments