26.07.2016

Kovačević Nemanja
6 hrs
VIP DUPLANJE LIGA ŠAMPIONA:
———————————–
20:45 Shakhtar D. – Young Boys 2:0
1
1,40

20:00 Ludogorets – Crvena Zvezda 2:2
1X
1,23

20:45 Dinamo Z. – Din.Tbilisi 2:0
1
1,35

KVOTA: 2,32 WINNN
—————————
Shakhtar kao prvo ima dosta dosta iskustva u ovom takmicenju i puno puta su igrali i grupne faze lige sampiona za razliku od svicarskog tima koji ce se tesko snaci na ovom dalekom gostovanju punom ukrajinskih navijaca. Domacin ima jak tim koji predvode Fred, Eduardo, Taison, Bernard, Srna i Ismaili i prvenstvo su otvorili pobjedom na ovom stadionu 4:1 protiv novajlije u ligi Zirkhova. Young Boys ce morati na svom terenu traziti priliku i to znaju i ukrajinci pa tako ovde sve osim njihove pobjede je veliko iznenadjenje pogotovo jer gostima fale Zakaraia (0/0 m), Schik (0/0 m), Seferi (0/0 m), Handerjonaj (0/0 d), Benito (0/0 d) i suspendovani von Bergen (0/0 d) dok je Fekete pod znakom pitanja.
Naravno da bi volio da Zvezda prodje dalje ali mislim da ce morati svoju sansu traziti u Beogradu jer realno u ovom trenutku Ludogorets je sigurno favorit na svom terenu. To je ozbiljna ekipa sa dosta brazilaca u timu dok iskreno Zvezda nije puno pokazala poslednja 2 mjeseca, cak sta vise u odbrani je to djelovalo dosta tanko. Primjera radi jedan bukvalno amaterski klub iz Malte im je zabio 2 komada a imali su jos barem 4-5 cistih sansi u ta dva meca a Ludogorets se ne moze porediti s Valetom po kvalitetu. Imaju igrace poput Marcelinha, Juninha, Cafua, Lukokia, Cicinha itd. Izbacili su slabiju ekipu Mladosti ali veoma sigurno bez primljenog gola, 2:0 i 0:3 dok kao sto rekoh kod Zvezde jos to nije uigrano i jednostavno ne mogu preskociti ovu kvotu iako se mnogi nece sa mnom sloziti ali uvjek realno igram i nikad navijacki.
Zagrepcani docekuju gruzijskog prvaka i jasno je na prvu ko je favorit pogotovo jer Dinamo igra na svom terenu. Iako je Zagreb pokazao slabosti u odbrani protiv Vardara ipak su pokazali i kakvi su u napadu. Zabili su ovde 3 komada a u gostima 2 i ukupno slavili sa 5:3. Tbilisi ce igrati oprezno ovde i znaju i oni da je njihova sansa u Gruziji i sigurno da bi potpisali i minimalan poraz sada odmah prije meca. Dinamo ce gurati citavih 90 minuta i probati napraviti sto vecu prednost jer gostovanje u Gruziji zna biti nezgodno.
LikeShow More ReactionsComment
Seen by 61

Facebook Comments

Comments

comments