19.08.2016

VIP DUBL:
—————-
21:00 Man.Utd – Southampton 2:0
1
1,55

20:00 Volendam – Telstar 3:0
1
1,60

KVOTA: 2,48 (ULOG 3/10) WIN +44,40€ (UKUPNO STANJE +111,70€)
———————–
– Previse dobra kvota da bi propustio. Prvi mec ove sezone za Mancester na domacem terenu gdje vlada velika euforija. Ocekuje se od crvenih djavola dosta toga jer su dosta para i potrosili, dosao je Ibrahimovic, Mkkhitaryan iz Dortmunda a za njim i Pogba (koji danas ne igra). Posebno ce biti motivisan Ibrahimovic koji se vec pokazao ali domaci teren je domaci teren. Ubited djeluje jako dobro, nakon pobjede u Fa Cupu nad Leicesterom 2:1 dobili su i prvi mec u ligi u gostima Bournemouth s 3:1 i sada docekuje jednu kompaktnu ekipu koja je prvi mec odigrala remi kuci s Watfordom 1:1. Iako su kompaktni i puno trce, United ima previse dobroh ofanzivaca koji mogu rjesiti mec individualnim potezom. Ibrahimovic, Rooney, Martial, Mkkhitaryan, Herrera itd. Pritisak ce vrsiti svih 90 minuta i vjerujem da ce i uroditi plodom jer kao sto rekoh previse dobrih igraca u napadu koji su motivisani.

– Holandija2 liga. Volendam je prvo kolo odigrao 1:1 kuci a proslo dobio Eindhovena u gostima 0:1 gdje su pruzili jako dobru partiju i zasluzeno odnijeli bodove. Veceras im u goste dolazi jedan od slabijih timova ove lige koji je slabiji nego prosle sezone. Telstar je proslo kolo velikom srecom dosao do boda zahvaljujuci golmanu Fortune koji im je poklonio bod u 90+. Fale im bitni igraci za ovaj duel, odbranbeni igrac i kapiten tima Korpershoek je i dalje OUT, Beissel koji je igrao prosli mec OUT kao i Huizen dok je veznjak Ajnane povredjen. Telstar na poslednjih 6 gostovanja upisao 5 poraza i 1 remi a na ovom terenu samo su jednom slavili u poslednjih 13 meceva.

POSTAVE:

FC Volendam: Verhulst; Evers, Schilder, Schouten, Kok; Visser, Tuyp, Kwakman; Meulens, Steltenpool, Van Velzen

Telstar: Zonneveld; Van den Houten, Van Iperen, Ottenhoff, Tutuarima; Van den Broek, Ottenhoff, Abdulahi; Lilipaly, Philips, Serrarens

3

Facebook Comments

Comments

comments