21.09.2016

VIP TRIPLE:
————-
21:00 Bolivar – Nac.Potosi 4:2
1
1,26

20:45 Juventus – Cagliari 4:0
1
1,21

17:30 Din.Brest – Naftan 2:1
1
1,45

KVOTA: 2,20 (4/10) WIN +48,00€
————————-
– Bolivar je ekipa poznata kao domacinska jer igraju na velikoj nadmorskoj visini pa je tako proslo kolo ovde stradala ekipa Guadebire sa cak 6:0. Ono sto je bitno je cinjenica da danasnji gosti Nacional Potosi svoj prosli mec su igrali juce tako da im je ovo drugi mec u samo 48 sati. Takodje su gostovali, porazeni od Bloominga s 2:1 i umor se mora osjetiti kod igraca a na ovom terenu Bolivar kao sto rekoh jako opasan i tesko je ovde uzeti bilo kakav bod.

– Ovde ne treba puno komentarisati. Jednostavno Juve nakon 2 kiksa vise ne smije dozvoliti nista slicno. Prvo u ligi sampiona sa Seviljom 0:0 i onda poraz od Intera 2:1 tako da bi Cagliari mogao nadrljati ni kriv ni duzan. Juve mora ici na 3 boda jer Napoli vec bjezi 1 bod. U gostima Cagliari vezao 3 poraza tako da ce ovde pokusati do boda ali stara dama vjerujem da nece dozvoliti vise iznenadjenja.

– Bjelorusija kup. Brest je prije sezone najavljivao top 3 mjesta na tablici. Za sad su u sredini tabele ali s par pobjeda eto njih do zeljenog cilja. Klub je ulozio dosta para i doveli su solidna pojacanja, cak 9 novih igraca a sto je najbitnije konacno su se ukomponovali i usli u odlicnu formi pa su tako 6 uzastopnih meceva bez poraza, od toga 5 pobjeda i samo 1 remi.
S druge strane Naftanu ne ide nikako, poslednji su u ligi tako da ne znam koliko im je pametno davati sve od sebe u ovom kupu, treba izboriti opstanak do kraja sezone ako je moguce. Cijelu sezonu muku muce s parama a ostali su i bez najboljeg napadaca i strijelca Teverova koji je u 22 meca prosle sezone zabio cak 16 golova. Odlicna sansa za domacina jer i preko ovog kupa moze se do evropske scene.

Facebook Comments

Comments

comments